perjantai 23. helmikuuta 2018

Luomalla- blogi osana Kotiblogit- lehteä!


  

  Sain jokin aika sitten yllättävän yhteydenoton. Minua pyydettiin mukaan tekemään lehteä! Haasteet ja uusien asioiden kokeileminen ovat elämän suola, joten tottakai suostuin.

  Kotiblogit- lehti kokoaa mielenkiintoisia, inspiroivia blogeja yksien kansien väliin vaihtuvin teemoin. Vuoden 2018 ensimmäinen painos on keväinen, sisältäen muun muassa kuumimpia sisustustrendejä, kauneimpia puutarhasuunnitelmia ja kiinnostavimpia matkakohteita. Luomalla- blogi edustaa lehden DIY- osiota. Jutussa kerron hieman itsestäni ja blogistani mutta paljastan myöskin miten ompeluharrastuksen, työhuoneettoman kodin ja sisustuksen voi yhdistää kaikkien osa-alueiden kannalta toimivaksi kokonaisuudeksi.

  Projekti oli ihan huippumielenkiintoinen ja haasteellinen. En halunnut käyttää blogissa jo nähtyjä juttuja osana kokonaisuutta eli nyt kannattaa kipaista lehtipisteelle ja ostaa lehti omaksi. Siellä on kaikkea sellaista mitä et täältä ole voinut lukea. Olen kuullut, että nämä myyvät nopsasti loppuun, hopi hopi! Kiitos toimitukselle aivan mainiosta mahdollisuudesta. 


2 kommenttia:

  1. Tuohan kuulostaa kovin mielenkiintoiselle projektille ja lehti on kyllä tuttu itselle. Täytyypä ostaa lehti ja katsoa mitä siellä on teistä. NImittäin yksi blogituttu on lehdessä myös esillä kotinsa kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hauska proggis :) Osta ihmeessä, oli tosi hyvä lehti kokonaisuutenakin!

      Poista