keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Suosituimmat postaukset 2017

Täällä blogissa on selvät suosikkipostaukset, jotka ovat sinnitelleet kärkikahinoissa ihan niiden julkaisusta lähtien. Niiden lisäksi on kuitenkin muutama muukin kirjoitus, jota te olette lukeneet mielellänne. Listasin vuoden 2017 suosituimpien postaukset, olkaapa hyvät. Idean postauksen toteuttamiseen sain ystäväni Lauran NauravaNappi- blogista.

Blogin taannoisen nimenvaihdoksen myötä paletti meni hetkellisesti sekaisin. Toteutin uudistuksen typerästi, ja siinä tohinassa kelkasta tippui sekä lukijoita että Google Analytics. Seuraan sitä varmaan vähän turhankin laiskasti, joten tajusin päivittää sen ajan tasalle vasta huhtikuussa. Ensimmäisen vuosineljänneksen tilastot ehkä puuttuvat, mutta tiedän ilman niitäkin, että tämä on ollut blogille ihan huippu vuosi. Se tavoittaa nyt enemmän lukijoita kuin koskaan aiemmin! Oma tyytyväisyyteni tuottamaani sisältöön on sekin aiempaa parempi.

Ompeluaiheisia postauksia on blogissa eniten, ja niitä löytyykin kokoamaltani listalta monta. Häät olivat menneen vuoden vallitseva teema omassa henkilökohtaisessa elämässäni. Niinpä onkin aika luonnollista, että niitä koskevia postauksia kirjoittelin eniten. Uusi vuosi tuo pikkuisen vielä hääjuttuja lisää, mutta myös paljon muuta. Tässä kohtaa haluan kiittää teitä lukijoita onnellisesta vuodesta 2017.


Ompelu

 Ykkössuosikkina listalta löytyy Baby Born- nuken vaatteisiin kaavoja.
Luetuin postaus pitää sisällään linkin, josta pääsee lataamaan itselleen kaavat Baby Bornille kaavoitettuun bodyyn, peplumiin, housuihin ja frillamekkoon. Postauksessa on myös muutama linkkivinkki nukenvaatteita koskien.

Toiseksi luetuin postaus on ensimmäinen jakoon laittamani kaava ever. Muistan, että tämän Baby bornin DIY vinovetoketjujumppiksen julkaiseminen pelotti kauheasti. Jännitin sitä, että piirtämäni kaava lytätään tyystin. Olinpa onneksi väärässä! Sain oikeastaan pelkästään positiivista palautetta vaikka kaava tulostui ensin miten sattuu. Postaus on alunperin peräisin joulukuulta 2016 mutta sitä parannellessani onnistuin julkaisemaan sen uutena postauksena uudestaan, hups!

Kuositteluohje vinovetoketjujumpsuitiin on sekin kestosuosikki. Kotimaisen Gugguun käyntiinpolkaisema vinojen vetoketjujen voittokulku ei näytä loppuvan. Kieltämättä sopii kyllä omaankin silmääni tuo epäperinteikkäämpi vetoketjun sijoittelu. 


Häät


Kuva: ReettaKristiin Photography

Kuva: ReettaKristiin Photography

Kuva: ReettaKristiin Photography
 
 

Kaasojen mekot olivat yksi minun lempparijutuistani meidän häistä. Minun ihanat naiset olivat niin kauniina kaikki ja mekkojen värivalinta erottuu ihanasti vallallaolevasta vaaleanpunaisesta. Luottonaisten mekoista kertova postaus on suosituin häitä edeltävistä jutuista.

Syyskuu eli hääkuukausi oli niin täynnä tohinaa etten ehtinyt kirjoittamaan kuin yhden postauksen. Se on naputeltu tuoreena rouvana vain muutama päivä häiden jälkeen, ja pitää sisällään kuulumiset hääkuplasta ja pimitetyt häämatkasuunnitelmat.

Tarinamuotoon koottu vihkitilaisuutemme kiinnosti teitä myös. Minä itkin vuolaasti postausta kirjoittaessani ja vaikka nyt muuttaisin siitä yhtä jos toista niin onpa silti ihanaa, että päätin tehdä homman näin sellaisen faktat tiskiin- tyylisen ratkaisun sijasta. 

Olen itse tunnustautunut herkkusuuksi mutta varmaan jollain muullakin olisi vähän tunnustettavaa?? Ainakin sen perusteella kuinka paljon häiden kakkubuffetista kertovaa postausta on luettu. Myönnetään, vesi herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta.


Muuta

Tukkaoperaatio 2017- postauksen suosio yllätti täysin. Vähän alkuun nolostelinkin, kun postaus keräsi lukukertoja, sillä uusi hiustyylini ei totisesti ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Teidän ihanat kommentit uutta tukkaa koskien olivat niin kannustavia että sopeutuminen lyhentyneeseen kuontaloon helpottui. Nyt rakastan, rakastan, rakastan sitä! Tyttären look sekin on ollu ihastelujen kohteena viimeksi viikonloppuna, kun nähtiin sukulaisia. Hyväntekeväisyystempaus syöpälasten hyväksi keräsi 3656 lettiä, ihan huikeaa!

Ammattilaisen siivousvinkit osana toteuttamaani blogijoulukalenteria oli tosi tykätty postaus. Ei varmasti vähiten siksi, koska se sisälsi pienen arvonnan, hih. Kommentteja oli kiva lukea, siivouksessakin meistä on moneen junaan. Sain jokusia kysymyksiäkin ja lupaan palata niin myöhemmin. Arvonnan voittajaan olen ottanut jo yhteyttä, lämmin kiitos kaikille osallistuneille. 

Alkuvuodesta blogissa tahkoamani Bridal Bootcampin grand finale eli muutoskuvat ja loppuraportti keräsivät nekin uteliaita silmäpareja. Ymmärrän hyvin miksi, minullekin ennen ja jälkeen- kuvat ovat kuin huumetta. Hitsin ylpeä olen edelleenkin itsestäni, että tuollaisen tehokuurin vetäisin. Itselleni vihainen olen siitä etten osannut hidastaa kun oli sen aika. Kesällä into tehdä loppui kuin seinään ja tuota vuodentakaista tahtotilaa en ole saanut takaisin. Meidän vaaka onneksi sanoi työsopimuksensa irti jo ennen joulua ja olen onnellisen tietämätön kuinka karmea tilanne nyt on.

Mennyt vuosi ja sen luetuimmat postaukset näyttivät tältä, oliko joukossa sinun suosikkipostauksesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti