tiistai 30. tammikuuta 2018

Reiman alen loppuhuipentuma ja koodi lisäaleen

Alekausi lähestyy loppuaan ja tapana on, että sitä mukaa kuin kokovalikoima hupenee niin alet paranee. Tänään vinkkaankin teille Reiman alen loppuhuipentumasta ja annan lisäalekoodin FINALSALE10, jolla jo alennetusta hinnasta saa vielä kymmenen prosenttia pois. Minä sieltä vielä viimeisen uupuneen talvitakin ensi kautta ajatellen jo kotiutinkin. Nyt kannattaa pitää kiirettä, sillä aikaa on vain tämä ja huominen päivä! Koko alevalikoimaa pääset selaamaan tästä.

Pienellä -20% alella on esimerkiksi Taag- takkeja, joita meillä suositaan. Vasta myin pieneksi jääneet pois ja kotiutin alesta uudet kaappiin odottelemaan lämpimämpiä ilmoja. Taagissa on irroitettava vuori, joten kylmemmälläkin tarkenee. Mallinsa puolesta takki on pitkäikäinen vaikkei varsinaisesti suurta mitoitusta olekaan. Tästä on pienen aleprosentin vuoksi vielä reilusti kokoja ja värejäkin montaa erilaista.


Parkatakki Naapuri on tarjolla monessa värissä. Tyttöväreissä saatavuus on heikompi mutta yleisesti kokoja on reilusti. Meille on tulossa tämä Isosiskolle isoimmassa koossa tummanpinkkinä. Harva takki enää läpäisee tytön itsensä seulaa mutta nyt tuli osuma, jess! Lisäalen kanssa hintaa takille jäi alle 70e.
Kuva JollyroomPentti- parkatakkia on vielä kaikkia kokoja jäljellä eikä hintaa jää kuin reilu 50e. Luulen, että Isosiskon tämän talven toppatakki on tätä samaa mallia, on niin samannäköinen. Punaisessa värissä vain. Onpa onni ettei hän ole huomannut pitävänsä "poikien takkia"! Eihän sillä sinänsä väliä ole mutta tuollainen pian 11- vuotta täyttävä kyllä jättäisi takin sillä kriteerillä kaappiin.


 
Kuva ZalandoHousupuolella kokoja oli niukemmin, mutta tässä kuvan (alla) Takeoff- mallissa niitä oli vielä paljon. Henkselit saa irti ja kaikki saumat on teipattu. Annan erityisplussan noista vahvikkeista lahkeiden sisäsyrjällä! Lisäalen jälkeen hintaa näille jää vähän alle 48e.


Alla kuvassa oleva Sisarus- takki oli toinen vaihtoehto Isosiskolle, mutta päädyttiin suoremman mallin persolla ylempänä näkyvään Naapuriin. Tykästyin tosi paljon tähän malliin Candy Pink- värissä (ei kuvassa), harmi ettei siitä ole kuin muutamaa kokoa jäljellä. Muutoinkin niitä perinteisempiä poikavärejä suosiville tätä takkia on paremmin tarjolla.Visby vedenpitävää talvikenkää oli kaikissa koissa jäljellä sitäkin. Meillä on jo talvikengät hankittuna ensi vuodelle, nämä olisivat kyllä tosi halvat! Lisäalen kanssa hintaa näille jää 35e ja värejä on tämä kuvan pinkki sekä musta.

* Postauksessa on affiliate- linkkejä. Niiden klikkaamisesta en saa taloudellista hyötyä mutta ostoista saan pienen prosenttiosuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti