maanantai 4. joulukuuta 2017

Joulupolku

Eilen, ensimmäisenä adventtina, kävimme fiilistelemässä Joulupolku- tapahtumassa. Se järjestetään joka toinen vuosi täällä Ylivieskassa, Puuhkalan museoalueella. Järjestäviä tahoja on useita: Ylivieskan kaupungin varhaiskasvatuspalvelut, kulttuuritoimi ja tekniset palvelut, Ylivieskan seurakunta ja MLL Ylivieskan osasto. Puuhaporukka kokoaa jouluisia pisteitä joita saa kiertää katsomassa ja lopuksi on tarjolla kuumaa mehua ja piparkakkua. Tapahtuma on täysin maksuton. 

Lapsista ihaninta oli varmasti tapahtumassa olleet poni ja poro, omien joulutoivekirjeidensä jättäminen postitonttujen huomaan, nukkuvan karhun kuorsauksen kuuleminen karhunpesästä ja tietysti se mehu ja pipari. Itse imin joulutunnelmaa kuin sieni vaikka maa oli paikoin aivan mutainen ja märkä (en tietenkään hoksannut tätä ja jalassa oli "ne paremmat kengät" kun oltiin tulossa mun kotoakotoa). Pimeässä kuvien ottaminen on haasteellista eikä siellä oikein kameran näytöltä näe onnistuivatko ne vai eivät. Eivät oikein onnistuneet mutta eiköhän niistä tunnelma välity siltikin.


jouulupolku_tytöt

joulupolulla

joulupolku_enkelit

joulupolku_maahistenasumus

joulupolku_maahiset

joulupolku_lyhtyjä

joulupolku_posti

joulupolku_kynttilät

joulupolku_postitonttu


joulupolku_poro

joulupolku_tonttu

joulupolku_puuhkala

joulupolku_piparit

joulupolku_lyhde

Illalla, kun lapset olivat sängyissään sytytin ensimmäisen adventin kynttilän.


ensimmäinenadventti

adventtikynttilät


Osa tämän kalenterin luukuista on muuten vielä täyttämättä, olisiko jotain toiveita mitä kalenteriin haluaisit? Nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Mukavan oloinen tapahtuma <3 Kivaa uutta viikkoa Sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaikka vähän myöhässä vastaankin, sinulle myös :)

      Poista