tiistai 19. joulukuuta 2017

DIY laventelikuorinta ja tulostettavat etiketit

Omatekoisen kuorintavoiteen tekeminen on ihan superhelppoa, ja mikä parasta- siinä ei ole mitään ylimääräistä. Tämä kuorintavoide on riisuttu todella simppeliksi, jotta sen tekemistä varten ei tarvitsisi ostaa mitään kauhean erikoisia aineita. Tuoksuöljyä ja mahdollista väriainetta vaihtamalla ohjetta voi varioida vaikka kuinka paljon.Laventelikuorinta

1 dl kookosöljyä
1 dl sokeria
5 tippaa eteeristä laventeliöljyä (näin tulee tosi mieto tuoksu)
punaista ja sinistä väriainetta

Vatkaa notkeaa, mutta kuitenkin kiinteässä olomuodossa olevaa kookoöljyä niin että koostumus sekoittuu kunnolla ja siitä tulee vähän sellaista kermavaahtoa muistuttavaa tasaisen valkoista massaa. Minä sekoittelin muutaman minuutin koska jähmetin kookosöljyä aavistuksen liian kauan jääkaapissa. Lisää seokseen sokeri, väriaineet ja öljy. Voilá!


diy_joululahja


Purkita kuorintavoide, tulosta valmiit etiketit postauksen lopusta ja liimaa kiinni. Valmiin voiteen säilyvyydestä en osaa faktaa sanoa, mutta sen ainesosia ainakin säilytetään kaikkia huoneenlämmössä ja ovat pitkäikäisiä. Uskoisin että tuote tulee käytettyä ennen sen pilaantumista loppuun, oli niin ihana tuoksukin tässä. Ohjeesta tulee tuollaisen pienen vauvanruokapurkin verran kuorintavoidetta.


diy_kuorintavoidelaventelikuorinta


kuorintavoide_omatekoinen

Etiketit löydät tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti