lauantai 16. joulukuuta 2017

Origami- kuuset

Paperikoristeet ovat siitä kivoja, että ne ovat riittävän kevyitä ripustamiseen ja seinällekin ne saa kiinni ilman naulaamista tai ruuvaamista.  Niistä saa myös tasolle sopivia koristeita, josta esimerkkinä tämän luukun kuuset. Aivan puhdasoppista origami- taidetta nämä kuuset eivät ole, sillä niiden valmistamiseen tarvitaan saksia. Puhtaimillaan origamitaideteokset syntyvät ilman saksia ja liimaa.

Lopputulos on jälleen paljon monimutkaisemman näköinen kuin mitä se todellisuudessa on tehdä. Minä käytin tätä ohjetta, mutta tein äsken haun ja ohjeita löytyi suomalaisistakin blogeista. Kertoo vain siitä, minkä totesin jo origami- tähtiä esitellessäni: paperitaittelu kaikessa geometrisyydessään sopii hyvin suomalaiseen tyyliin.
paperitaittelu_kuusi


paperikuusi


paperikuusimetsä

joulukoriste_kuusi


origami-kuuset


kuusi_paperista


Me ollaan tänään siivottu. Vielä vähän joudutaan jatkamaan viikolla, kun haluttiin siivota nyt oikein perusteellisesti. Vähiin nämä päivät käyvät ennen joulua, taitaa tulla vähän kiirus viime hetken valmistelujen kanssa. Eipä sillä että siinä mitään uutta olisi, minusta hyörinä ja pyörinä kuuluvat jouluun.


2 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita ja kuvia. Täytyy kyllä kokeilla näitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti! Tänään viimeksi meillä kävi vieras ja ihasteli kuusia :)

      Poista