tiistai 28. marraskuuta 2017

Taskumekko joutsenista

 taskumekko_joutsenet
 

Noshin kankaat ovat minusta ihania. Kuosit nykyaikaisia, materiaalit kestäviä ja pestäviä ja hinta-laatu- suhde on kankaissa kohdallaan. Melkeinpä jokaisesta dropista löydän jotain mieluista. Tämän joutsenkankaan julkaisuajankohtaa en muista koska ostin sen jo aikoja sitten, ehkä viime vuoden syksyllä tai talvella? Paininjalan alle se pääsi kuitenkin vasta äskettäin, kun päiväkotikuvaukset lähestyivät. Puuteriroosana myyty trikoo on väriltään minusta paremminkin nude kuin roosa. Ei haittaa, tykkään tästäkin. 

Minulla ei yleensä ole mitään suunnitelmaa valmiina, kun kankaan ostan. Yritän kuitenkin aina miettiä olisiko kangas enemmän lasten vai minun vaatteeseen sopiva ja sen perusteella sitten ostan sellaisen määrän, josta tulee varmasti jotain. Tämän kankaan nähtyäni näin frillahihat..

..tuli taskumekko ilman frilloja, niinpä niin.

Ottobren Shy bear- taskumekon pohjalta kuosittelin hieman erilaisen lopputuloksen. Esikuvana minulla oli Noshin Pisara mutta ei tämä sitä kyllä paljoa muistuta. Esikuvassa taitaa olla leveämpi helma ja leikkaus missä taskut ovat on alempana. Olen tehnyt tämän kaavan muokkaamattomalla versiolla aiemminkin mekon, sitä pääset katsomaan täältä. Taskujen asettelun lisäksi tämä versio eroaa ensimmäisestä helmakaitaleen osalta.

Pikkusiskolle sellainen aavistuksen heleämpi sävy sopisi paremmin, näin neutraali sävy tekee hänen yleisilmeensä vähän valjuksi. Minusta vähän samaa ilmiötä tapahtuu itselleni Noshin puuterisesta Juhla- kuosista ommellun mekon kanssa, sen näet täältä.


nosh_joutsen_taskumekko


PS. Blogin synttäriarvonnan voittajat on arvottu ja heille on ilmoitettu voitostaan henkilökohtaisesti. Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja synttäreiden johdosta onnittelunsa esittäneille. Olette te sitten ihania <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti