maanantai 20. marraskuuta 2017

Black Weekin aloitusvinkit ja omaa ostoslistaa

*Postaus sisältää affiliate- linkkejä. Jos päädyt tekemään ostoksia näiden linkkien kautta, saan minipienen prosenttiosuuden myynnistä. Pelkkä klikkaus ei tuo minulle ansioita.

Kuinka moni aikoo osallistua Black Friday- päivään? Sehän on jenkkilästä rantautunut kulutusjuhlan multihuipentuma, jota edeltää tämä tänään alkanut musta viikko. Tällaiset tempaukset helposti menevät vähän joukkohysteriaksi ja itsekin liian usein ostan sellaista mitä ei niin kipeästi tarvittaisi. Olenkin yrittänyt nyt linjata itselleni selvät toimintaohjeet eli tehdä ostoslistan. Jos tuolta listalta löytyy jotain oikeasti reilulla alennuksella niin hieno homma, ostaahan se täytyy jokatapauksessa.

Meillä on mukulat hoidossa aina maanantait ja tiistait ja aloittelinkin jo vähän kurkistelemaan mitkä kaikki kaupat tässä hassuttelussa mukana ovat. Aika monessa paikassa alennukset alkavat jo näin alkuviikosta. Minä olen jo ainakin kolmessa kaupassa täytellyt ostoskoria ja sitten lyönyt itseäni näpeille. Selvästikin omissa kulutustottumuksissa olisi tarkastelemisen varaa.

Minä itse etsiskelen joulupukin konttiin muutamaa salaista ainesosaa, jota en voi täällä kertoa koska  mieheni lukee nämä kirjoitukset. Lapsiell meillä ostettiin tänäkin vuonna tavarakalenterit joulun odotukseen ja yleensä ollaan sitten pyritty siihen ettei muuta osteta, kun muualta niitä paketteja tulee niin valtavasti. Yleensä ollaan pyritty tarkoittaa tässä tietenkin sitä, että yritys on kova mutta usein epäonnistuu (täällä bingo!). Minusta lahjojen antaminen on ihanaa ja omille muksuille varsinkin. 

Lapsille lahjoja siis ei ole hakusellaan, mutta tulevien kausien ulkovaatteita pidän kyllä sillä silmällä. Niitä en osta oikeastaan koskaan täydellä hinnalla vaan metsästän alesta tai hankin käytettynä. Sportamorella onkin -50% alennuksella Reiman ulkovaatteita. Kokovalikoima on kerinnyt huveta näin hyvällä aleprosentilla jo melko köykäiseksi mutta isoimpia ja pienimpiä kokoja näyttäisi vielä olevan. Meille ostin Isosiskolle Tartu- toppahanskat.


Latu Down Jacket | Kinsei Merino Wool Set | Kinsei Merino Wool Set | Strum 2-Pack Wool Socks | Gotland Reimatec® 15 000 mm | Serkku Reimatec® Down 15 000 mm |


Stadiumilla  on Black Weekend mutta sitä varten jo lämmitellään, ja sen kunniaksi kaikki takit ovat -25%. Minulla itselläni on puute sellaisesta kylmään vuodenaikaan sopivasta hikiliikunnan takista ollut jo aika monta vuotta. Erityisesti hiihtäessä sellainen olisi tarpeen. Stadiumilta katselin Everestin hiihtotakkia mutta pienen mutkan kautta päädyin tilaamaan Ellokselta tämän Zoe- takin, joka sekin on nyt puoleen hintaan ainakin tämän päivän ajan.

Lekmerillä on Black week- aleja myöskin. Meidän muksujen toivelistasta täältä saisi hankittua ainakin Lego Friends sairalan Pikkusiskolle ja Lego peruspalikoita täydentämään valmiita paketteja.

Perheen yhteisessä joulutoivelistassa on sähköhammasharjat ja sellaisia varten olen vähän kartoittanut mistä kaikkialta niitä voisi kytistellä. Jokaiselle perheenjäsenelle ei omaa osteta mutta kaksi (tai kolme jos tosi edullisia löytyy) olisi hyvä olla, niihin sitten vain omat harjat tietysti. Elektroniikkalinjalla jatkan oman puhelimen hankinnalla. Minulla on ollut nyt jo kolme ja puoli vuotta iPhone 5S ja se alkaa olemaan tuskastuttavan hidas kärsimättömälle ja akkukin vetelee viimeisiään. Olen vähän katsellut saman merkin uudempia malleja, lähinnä 7 plus kiinnostaisi. Jos hyvä tarjous tulee niin hankittava se varmaan on.

Onko sinulla ostoslistaa Black Fridaylle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti