tiistai 18. heinäkuuta 2017

Kaasomekot

Meidän häiden värimaailma ei ole hempeän vaalea ja pastellinen. Suunnitelma koristelujen suhteen ei ole täysin valmis vieläkään eivätkä siis myöskään siinä olevat sävyt. Kuitenkin jotain visioita on ja esimerkiksi kutsuissa (joista kerron piakkoin lisää) näyttäytyi tummia värejä. Kun kaasojeni kanssa keskusteltiin mahdollisista kaasomekoista he esittivät toiveensa, että ei mielellään mitään hempää vaaleanpunaista. Minulle se sopi paremmin kuin hyvin! 

Sininen, varsinkin tummansininen, näyttää olevan muodissa nyt pinnalla. Joko ollaan kaasojen kanssa tosi trendikkäitä tai sitten mainonnan uhreja mutta tummansininen väri miellytti tosi paljon meitä kaikkia neljää. Yksi kaasoista kaupoissa kierrellessään sattui bongaamaan KappAhlista kauniin sinisen pitsimekon ja kun muut kaksi antoivat hyväksyntänsä, alkoi jännitys löydetäänkö kaikille ajoissa oikeaa kokoa. Osattiin arvella, että tämä malli on kevään ja kesän juhliin varmasti suosittu. 

Kahdelle kaasolle mekko löytyi helposti mutta kolmannen mekon kohdalla elettiin jännittäviä aikoja. Lopulta ihan uskomattoman hyvän tuurin voimalla löydettiin kolmaskin. Kaikki kolme kaasoani ovat hoikkia naisia mutta mittasuhteiltaan tyystin erilaisia. Tämän mekon malli on sellainen, että se imarteli heitä kaikkia. Lyhyimmälle kaasolle lyhennämme helmaa hiukan ettei se lopu juuri ikävästi pohkeen leveimpään kohtaan.


Kuva

Yritettiin löytää sellainen malli, jolle tytöillä olisi käyttöä myöhemminkin ja kun siinä onnistuttiin niin sovittiin niin, että he maksavat mekkonsa itse. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, että olisin nämä heille kaasolahjoina kustantanut mutta olen tyytyväinen, että voin nyt hankkia heille jotain pysyvämpää ja henkilökohtaisempaa kuin mekon. Niissä kuitenkin muoti muuttuu ja aika monella naisella ne vartalon mitatkin elämän myötä.

Kokeilin tätä itsekin valkoisena, häämatkaa ja siellä syötäviä illallisia ajatellen, ja vaikka instaani tätä ostosta jo hehkutin niin palautin sen sitten kuitenkin - ei se kotona enää näyttänytkään niin kivalle. Jälleen ongelmaksi muodostui mun pituuteni ja erityisesti se, että mekon vyötärö on mitoitettu itseäni melkein kaksikymmentä senttiä lyhyempään varteen. Vaimomekko (jollaista vannoin etten todellakaan osta, turhake kun on) siis edelleen hakusalla.

Millaisia mekkoja muiden kaasoille on tulossa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti