sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Tämän kesän kaunein hääkattaus- kilpailu

*yhteistyössä Häät- media ja Duni

Blogi pääsi taannoin kivaan yhteistyökuvioon Häät- median ja Dunin kanssa, muistattekin ehkä? Tein kamppikseen kolme kattausta, joista kaksi valittiin finaaliin. Sain siis valita Dunin valikoimasta kattaustuotteita jotka ovat osana kattauksia. Mukana oli muutama muukin hääblogi kattauksia suunnittelemassa ja toteuttamassa, tästä pääset katsomaan kaikki kattaukset. 


Minulle tuo haaste osoitti ainakin sen, että oman vision tuominen käytäntöön ei välttämättä olekaan aivan niin helppoa kuin ensin ajatteli. Toiset jutut toimii ja toiset saa ihan suosiolla unohtaa. Tykkään tosi paljon pelkistetystä ja ajattomasta tyylistä ja esimerkiksi meillä kotona tämä näkyy sisustuksessa aika vahvasti. Häiden osalta olen kuitenkin huomannut, että sisäinen prinsessani ja mun alteregoni Sälämuija pulpahtaa helposti pintaan. More is more- ajattelu on monelle punainen vaate mutta kyllä se toisinaan toimii paljon paremmin kuin sanoman alkuperäinen muoto Less is more. Hääkattauksessa oikeastaan kokeilut on ainoa tapa löytää se oma tie, joka ilmentää hääparia parhaiten. Siitähän loppujen lopuksi on kyse, ei niinkään siitä mikä on enemmistön mielestä kauneinta :)
Kirjoittelin tekemistäni kattauksista erilliset postaukset ja ekan sinivalkoisen kattauksen Suomi100- hengessä löydät tästä. Toiseen, ruusukullan ja pitsin sävyttämään romanttiseen kattaukseen linkki on tässä. Nämä kaksi kattausta pääsivät osaksi Häät- median ja Dunin järkkäämää hääkattaus- kilpailua. Käyhän sinäkin kurkkaamassa kaikki finaalikattaukset ja äänestä lemppariasi, jaossa on kaikkien äänestäneiden kesken 50€ arvoinen tuotepaketti Dunilta, jota voi hyödyntää vaikka niissä omissa häissä tai kesäisellä piknikillä. Äänestysaikaa on vielä viikon verran, 11.6. asti.


 

Sikäli sattuisin voittamaan tuon kilpailun olisi luvassa lahjakortti Dunille. Tiedänkin jo mihin sen käyttäisin - kynttilöihin ja servetteihin.


Kolmannenkin kattauksen tein kun kerran vauhtiin pääsin. Tämä ei ole kattauskilpailussa mutta yleisfiilikseltään se taitaa olla mun oma lemppari. Kolmannen, dramaattisemman kattauksen löydät tästä. Nyt alkaisi olemaan ajankohtaista alkaa hiomaan se oma hääkattaus huippuunsa, kun osaisi vain päättää mistä lähtee liikeelle!

Mikä oli sun lemppari noista kaikista kuudesta kattauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti