keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Jotain sinistä

Häähajuvesi. Se oli yksi höpöimmistä jutuista mitä kuulin ihmisten häitänsä varten ostavan ja ajattelin että minä en ainakaan. Sitten tuli netissä vastaan kaunis sininen hajuvesipullo, joka osoittautui vielä mun erään suosikkimerkin tuotokseksi. Ajatus ohjautui välittömästi siihen jokaisen morsiamen mantraan, jossa mainitaan myös "jotain sinistä". Kyseessä on Nina Riccin Luna- hajuvesi, joka on kehitetty siis saman brändin Nina- tuoksun pohjalta. Suunnittelijan nimikkotuoksu on pakattu punaiseen omenanmuotoiseen pulloon ja tämä alter-egonsa on vastaavassa mutta sinisessä. Olen saanut sen alkuperäisen punaisen ompputuoksun  kerran tuliaisiksi mun äidiltä ja hänen mieheltänsä laivareissulta (?) ja siitä tuli välittömästi mun lemppari. Sittemmin yritin etsiä sitä mutta ehkä sen valmistus lopetettiin välissä, koska en löytänyt sitä mistään (tai sitten en vaan osannut etsiä). Nyt sitäkin taas saisi mutta halusin sitten kuitenkin sen oman siniseni ja toisaalta myös ihan uuden tuoksun.

Luna- hajuvedestä kerrotaan näin Sokoksen sivuilla:

"Nina Luna, alkuperäisen Ninan alter-ego on itsenäinen, provosoiva, intensiivinen ja viettelevä. Gourmandise tuoksu on sekoitus makeaa karamellia ja vaniljaa, herkullisia mustikoita ja appelsiininkukkaa pakattuna mystisen tummansiniseen pulloon."

Tilasin siis sian säkissä eli hajuveden sitä ensin tuoksuttelematta, mutta koska olin pitänyt edeltäjästään niin paljon niin rohkenin sen tehdä. Riskinotto kannatti sillä pidin tuoksusta tosi paljon. Nyt ajattelin, että käytän sitä vähän kuin Marilyn Monroe Chanel vitostaan häihin asti ja jätän sen sitten sellaiseen spesiaalikäyttöön. Säilytän pullon tyhjänäkin ja voin sitten aina hääpäivää ja yhteisiä endorfiinien täytteisiä muistoja sieltä tuoksutella <3Ajattelin yrittää tätä häätuoksuasiaa markkinoida Metallimiehellekin mutta voihan se olla ettei hän tämmöisiin naisten hömpötyksiin lämpene ollenkaan. Onko sinulla ja/tai sinun puolisollasi häitä tai jotain muuta spesiaalikäyttöä varten hajuvesi? Käytätkö ylipäätään hajuvesiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti