lauantai 6. toukokuuta 2017

Kattauskokeilussa ruusukultaa, blingiä ja mustaa

*Yhteistyössä Duni ja Häät- media

Olen tehnyt jo kaksi kattausta yhteistyössä Dunin ja Häät- median kanssa mutta en malttanut olla kokeilematta tätä kolmattakin. Ensimmäisen kattauksen henki oli simppeli, elegantti ja isänmaallinenkin. Toinen tekemäni kattaus edusti romanttisempaa ja rustiikkisempaa tyyliä, punakullalla sävytettynä. Tämä kolmas syntyi kuvissa näkyvän ruusukultaisen glitter- kaitaliinan ympärille, jollaista haaveksin meidän häihin ja sitä varten sen olen ostanutkin. Voi olla, että sellainen tulee kuitenkin vain meidän omaan pöytään. Nämä kaksi jälkimmäistä kattausta toimivat hyvänä esimerkkinä siitä, miten erilaiset fiilikset saa samojenkin elementtien ympärille rakennettua aika pienin muutoksin.

Edeltävä ruusukulta- kattaus oli siis tunnelmaltaan pehmeä, romanttinen, väreiltään tosi vaalea ja neutraali mutta tähän toiseen halusin särmää ja dramatiikkaa, kontrastiakin. Voin myöntää olevani arkielämässä dramaqueen ja myös mun esteettistä silmää viehättää dramaattisuus.Tykkään silti että homma pidetään simppelinä ja nämä asiat mielessäpitäen kokosin tämän kattauksen. Tästä kattauksesta tuli kolmesta tekemästäni eniten meidän näköinen.


Punakultainen tekstifoliopallo tullaan näkemään myös meidän häissä ja sen olen tilannut Kiina. Näitä tismalleen samoja saa Suomestakin, esimerkiksi Juhlahumua ja Confetti  myy sellaisia.Tässäkin kattauksessa näkyvät Dunin Ecoecho- lautaset ja aterimet. Lautasliinat ovat Brilliancet, jotka ovat paksummat ja isommat kuin ne perusmallit ja näissä on myös vähän kimalletta seassa. Todella paljon kauniimmat luonnossa ja tykkään erittäin paljon niiden tuntumasta. Koska halusin pitää kattauksen mahdollisimman yksinkertaisena kaiken blingin ja kiiltävän vastapainoksi, en taitellut liinoja tämän ihmeellisemmin. 

Paikka"kortteina" toimivat samaiset satiininauhat, jotka nähtiin edellisessäkin kattauksessa. Nyt siirsin ne viinilasien jaloista aterimien ympärille. Tätä samaa ideaa voisi käyttää myös siten, että nauhan sitoisi vaikkapa rullatun lautasliinan ympärille.
Ikineilikat asettelin Mastonin Copper- efektimaalilla maalaamiini pulloihin. Minusta se pehmentää kattauksen ilmettä kivasti. Puukiekon tilalle kontrastia tuomaan laitoin mustan tarjottimen omasta kaapista mutta tässä toimisi ihan superhyvin myös Dunin musta neliön mallinen Milan- lautanen. Kynttelikkö löytyy Kärkkäisen valikoimasta eikä hintakaan päätä huimaa. Aivan toteutettavissa jos häihinsä haluaa tällaiset pöytäkoristeiksi :)
Kattauskokeiluun mukaan pääseminen oli oikea onnenpotku ja olen tykännyt näiden parissa askartelusta tosi paljon. Omien häiden osalta hyödyin yhteistyöstä paljon, sillä nyt oli pakko pistää omat ideat käytäntöön ja kyllä tässä samalla hahmottui aika hyvin mitkä elementit sopivat keskenään yhteen. Kokonaisuuden rakentaminen on aivan eri asia kuin sen osaset erikseen. Toistan itseäni: kokeilkaa sitä kattausta! :D

Oletko itse enemmän neutraalien sävyjen ystävä vai viehättävätkö sinua kontrastit?

2 kommenttia:

  1. Tuo ruusukulta on vaihteeksi hyvä väri juhlissa,ei niin perinteinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaan sellainen nouseva trendi ja ilmeisesti ulkomailla (jenkeissä) aika kova sana häissäkin. Voihan olla ettei vaatimaton suomalainen tästä sen yleisemmin niin innostukaan mutta minusta tämä on aivan kertakaikkisen ihana!

      Poista