lauantai 11. helmikuuta 2017

Vinkkejä poikien teemasynttäreihin

Viime vuonna, kun meidän pieni mies juhli ensimmäisiä syntymäpäiviään, otettiin teemaksi voimamies. Se sopi hänelle hyvin. Teemaan kuului viiksiä, mustaa, valkoista sekä turkoosia. Juhlista löydät juttua täältä

Tänä vuonna juhlitaan siis tietysti toista syntymäpäivää ja kun juhliin on enää viikko aikaa, on todellakin paikallaan jo miettiä mitäs tällä kertaa keksittäisiin. Olen selaillut Pinterestiä sekä käytellyt hakukonetta ja halusin jakaa teille muutamat teemasynttäri-ideat, jotka on minusta kivoja pienille pojille. 

Cowboy- teema

Kuva täältä
Kuva täältä.


Kuva täältä

Cowboy- teeman saa yksinkertaisimmillaan keppihevosilla, länkkärihatuilla ja seriffin tähdillä. Viimeksimainitut voivat toimia ensin paikkakortteina pöydässä. Photoboothiin Wanted- taulu ja irtoviikset. Tarjoiltavat voi olla mitä vaan, itse ajattelen että somistus ja tarjoiltavien esillepano ovat tällaisessa teemassa isomassa merkityksessä.

 

Monsteri- teema


Kuva täältä  

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä.

Monsteriteema on minusta aika helposti hyödynnettävissä synttäreille. Hirviökakun saa tehtyä tosi yksinkertaisesti vaikka kuorruttamalla sokerimassalla/kermavaahdolla ja lätkäisemällä karkit/sokerimassasta tehdyt silmät paikalleen. Cake popsit voivat olla monsterin silmiä tai päitä, samoin kuppikakuille voi tehdä silmät. Alimman kuvan laatikot voi toteuttaa vaikka karkkirasioiksi.

Lego- teema

 
Ylläolevat kuvat täältä.

Kuva täältäKaksi alinta kuvaa täältä.

Toivottavasti pääsen joku päivä järjestämään itsekin Lego- synttärit! Mukavia ideoita löytyy ja osa on aika simppeleitäkin. Netistä löytyy varmasti myös paljon tulostettavia juttuja Lego- aiheisiin bileisiin ellei itse halua suunnitella. 

Viimeisenä muttei vähäisimpänä halusin ottaa mukaan sen teeman, jolla meidän juhlat juhlitaan. Paljastan sen nyt vähän etukäteen mutta varsinainen toteutus on tietysti sitten omannäköinen ja sen näette juhlien jälkeen.

Dinosaurus- teema

 

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältäKuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Dinosaurukset ovat minustakin kiehtovia otuksia ja olin silloin lapsi, kun Jurassic Park julkaistiin. Olen nähnyt sen melko monesti! Tyrannosaurus Rex on myös loputtoman huumorin lähde meillä. Olet varmaankin törmännyt T- Rex- aiheisiin meemeihin itsekin. Dinosynttäreihin palaamme siis vielä! 

Pojille löytyy kyllä vähintään yhtä paljon kivoja synttäri-ideoita kuin tytöillekin ja tässä on vain muutama mitä itse harkitsin tuleviin pirskeisiin. Batman tai muut supersankarit eivät ole vielä olleet poikaselle mikään juttu mutta tänään Lego-ohjelmassa näkyi Batman ja pian poika jo innoissaan selitti 'ähmännistä' :D Ehkä ensi vuonna supersankareita? 

Järkkäätkö itse teemasynttäreitä?

4 kommenttia:

 1. Varmasti pääset vielä järkkäämään Lego-synttäritkin! Siihen teemaan löytyykin ihan hulluna kaikenlaista ideaa netistä :) Meillä ei oo aiemmin ollut mitään selvää teemaa, mutta kuten tiedätkin, tykkään esimerkiksi siitä, että koristelu/tarjoilu noudattaa tiettyä väriä tai tyyliä Meidän viime vuoden Veetin Minecraft-synttärit tais olla ekat semmoiset ihan oikeasti teemasynttärit! Ja ne oli kyllä kiva järkätäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustaki on kivempi tehdä jonku tietyn punasen langan mukaan, sellaisia kokonaisuuksia :)

   Poista
 2. Meilläkin oli lego-synttärit :) Linkitin omasta blogistani tänne, jotta voi tulla etsimään lisäinspiraatiota, toivottavasti tämä sopii. Miten meillä voikin mennä taas ajatukset yhteen ihan sattumalta. https://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2017/02/tyokaluvyo-ja-lego-synttarit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa olla! Käynpä heti kurkkaamassa mitä oot loihtinut :)

   Poista