tiistai 28. helmikuuta 2017

Lightboxin lukemattomat eri mahdollisuudet

* yhteistyössä Hippu Kids &Lifestyle

A little lovely companyn erilaiset valotuotteet ovat ihastuttaneet monia. Minuakin ne ihastuttivat heti ensinäkemältä mutta meni aika kauan ennenkuin kyseisen merkin tuotteita meille kotiutui. Eka tuli PosterBoxin muodossa mutta sitä seurasi pian tämän yhteistyökuvion myötä saatu Lightbox A4. Se olikin sitten rakkautta ensisilmäyksellä! Ideat alkoivat suorastaan pursuamaan päässäni missä kaikessa tuota ihmeellistä valotaulua voisi hyödyntää ja tässä esittelenkin muutaman niistä.Ps. @luomallablogi n instassa on ihan oikeasti menossa arvonta. Huomisen päivän enää!

Olen innokas instailija ja vaikka Instagramin alkuperäinen tarkoitus onkin näyttää kuvin mitä ihmiset tekevät juuri sillä hetkellä, aika monen instatili on silti täynnä harkittuja, rajattuja ja taatusti aikaavieviä kuvia pullollaan. Itse olen ihan vastikään hoksannut kuinka hauskaa kuvien "lavastaminen" on ja usein vaikkapa kuvatessani jotain valmistunutta käsityötä ravailen ympäri asuntoa etsien pieniä tavaroita, joita voisi kuvaan somisteeksi laittaa. Tykkäänkertaasata! Uusi ystäväni valotaulu on yksi loistokeksintö Insta- kuvien maustamiseen. Siihen voi kirjoittaa hashtageja, jonkin hauskan ajatuksen tai vaikkapa hyvän huomenen toivotuksen seuraajilleen. Mielikuvitus on rajana!


Sisustuskäytössä Lightbox on kätevä missä huoneessa vain. Meillä Isosisko olisi innokas adoptoimaan boksin omaan huoneeseensa mutta itsekin olisin innokas tätä omassa käytössäni pitämään. Lightboxiin on Hipun valikoimasta saatavilla mustien kirjainten lisäksi ainakin myös pastelliset, mustat kaunokirjaimet, lapsille suunnatut mustat kirjain- ja eläinkuviot ja pastellisetkin. Muualta löysin vielä numeroita ja kuvioita ja käsinkirjoitetut mustat kirjaimet. Boxeja on montaa eri väriä, ainakin vaaleanpunaista, minttua ja mustaa. Meillä on valkoinen. Mustien peruskirjainten mukana tuli jokunen tyhjä läpyskä, joihin tein Ä:n ja Ö:n, jotka setistä puuttuvat. Niistä ei tullut kovin siistejä mutta käsivaralla paksulla tussilla piirtäminen oli aika haastavaa pienelle muovinpalalle.


Hippu Kidsin sivuilla kerrotaan Lightboxista näin:

"Trendikäs Light Box johon mahtuu kolme riviä tekstiä.
Voit luoda omia viestejä niin usein kuin haluat. Sekoita kirjaimia ja symboleja, joita pakkaus sisältää 85 kappaletta. Erikseen saatavilla myös numero- ja symbolisettejä.
Hauska koriste kotiin ja lastenhuoneeseen, mutta myös juhliin, synttäreille ja häihin. Tee uusia viestejä uudelleen ja uudelleen!
Koko: 30 × 22 × 6cm
Materiaali: Musta PVC-kehys
Tämä LED Light Box on toimii sekä pattereilla (6 × 1,5V AA) että verkkovirralla (adapteri 9V DC500 mA). Eivät sisälly pakkaukseen.
Ei voi käyttää ladattavien patterien kanssa"
Mieleen tuli muutama lapsiin tai sisustukseen liittymätönkin tapa hyödyntää Lightboxia. Nimittäin iloisista uutisista kertominen! Vauvauutisistakin tietysti mutta ensimmäisenä ajattelin miten ihanat Save the date- kuvat boksin kanssa saisi, eikä niihin tarvitsisi enään tekstiäkään lisätä jälkeenpäin kun valotauluun kirjoittaisi kaiken oleellisen. Oheisten esimerkkikuvien lisäksi tuli mieleeni kuva, jossa pariskunta istuu (laiturilla) selät kohti kameraa, toisiinsa nojaten ja heidän selkänsä takana olisi valotaulussa teksti "Save the date xx.xx.xx". Samalla idealla jälleen lukemattomia mahdollisuuksia! Melkein harmittaa ettei me otettu save the date- kuvia.
 

Meidän häihinkin tämä valoisa laatikko ihan taatusti pääsee kunhan saan rajattua päässä kuhisevista ideoista just sen parhaimman. Yhdellä kaasollakin onneksi on oma lootansa niin voin tarvittaessa yrittää hiillostaa senkin lainaan ;) Vaikka hääparin pöydän edessä jotain ällösöpöä tekstiä kantaen, kakkubuffettia julistamassa, toivottamassa tervetulleeksi, muistuttamassa vieraskirjasta, ohjaamassa piilopullolle.. näitähän riittää.Kotiin palaavaa koululaista ja elämäntaparemonttilaistakin on hyvä välillä muistutella syömäpuuhiin.


Siinä muutama vinkki miten Lightboxia voisi hyödyntää, keksitkö itse lisää? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti