perjantai 14. lokakuuta 2016

Hyväntekeväisyyshuutokauppa (Roosa Nauha) 14.10.2016

Halusin antaa teille pienen shoppailuvinkin. Kotimaista osaamista olisi tarjolla fb:n ompeluryhmä Saumanvaran järjestämänä, kun Roosa Nauha- säätiön tukemiseksi järjestetään huutokauppa jo ties monettako kertaa.

Idea on lyhyesti tämä: me ompelua harrastukseksemme harjoittavat olemme ommelleet/valmistaneet jotain käsintehtyä, ladanneet ne kansioihin ja sieltä te, hyväntekeväisyyttä tukevat ihanat ihmiset, voitte niitä huutaa itsellenne. Lähtöhinta kaikissa kohteissa on 5€. Aikaa käsitöiden ostamiselle on tänä päivänä klo 10-22. Mukana on yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksiä, ainakin Nosh oli lahjoittanut lahjakortteja huutoon ja jokunen kangaskauppiaskin oli laittanut meille kangasholisteille namuja huudettavaksi.

Roosa Nauha- huutokaupan fb- ryhmä on kaikille avoin. Sinne pääset liittymään tästä. Viime vuoden keräyspotti oli 16 000€. Se on mieletön summa! Toivottavasti tänä vuonna saadaan vieläkin suurempi summa kerättyä :)

Itse osallistun nyt muistaakseni kolmatta kertaa. Tällä kertaa ompelin tyllihameen. Taival oli tuskainen ja lopputulos ei vastaa visiota sitten yhtään mutta, no, onpahan jotain. Tässä jokunen mun oma lemppari kaikkien niiden ihanien juttujen joukosta, mitä taitavat käsityöläiset ovat valmistaneet.


Laajasti on siis kotimainen käsityöläisyys edustettuna <3 Loppuun vielä se itse tekemäni tyllihame. Hame on kooltaan noin 104-116cm.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti