lauantai 17. syyskuuta 2016

Paljastus

Viimeisimmässä postauksessa mainitsin elämän ohjanneen minua mukavaan suuntaan. Pudotin siis teille pienen tiiserin. Jatkan siitä vielä vähän..

Meillä on aika jännittäviä kuukausia edessämme. Aihe koskettaa koko perhettä mutta erityisesti minua ja Metallimiestä. Harkitsin kokonaan uuden blogin perustamista, joka olisi käsitellyt vain tuota aihetta, mutta mieheni ystävällisesti huomautti juuri mainostamastani päiväkirjamaisuudesta ja niinpä hautasin ajatuksen kokonaan uudesta alusta. Tykkään uusista aluista, ois ollut hauska aloittaa kokonaan uusi blogi. No, tämä vanha vaatii nyt ainakin uuden bannerin, jossa on..Something old

Something new

Something borrowed

Something blue.


etsy

Arvasittekin jo varmaan. Me mennään naimisiin! :)

Sillisalaattiblogini saa jälleen lisämaustetta soppaan, kun hääjutut varmasti valtaavat alaa täältäkin. The päivä on melko tarkalleen vuoden päästä eli tässä jää mukavasti aikaa laitella juuri sellaiset naimajaiset kuin haluaa mutta kiirettä ei (pitäisi) tulla. Budjetti on maltillinen, joten itse tehden sekä tarjoushaukkaillen on tarkoitus edetä niin pitkälle kuin mahdollista. Morsian ei ehkä tiedä mitä haluaa mutta tietää varsin hyvin mitä ei halua. Makuni on osoittautunut valitettavan kalliiksi, joten varmaan tässä saa kehittyä aika kekseliääksi kuinka toteuttaa hintavat mieltymykset pienehköllä budjetilla. 

Halutaan (siis myös Metallimies haluaa, tämä ei ole vaan nätti tapa ilmaista 'minä haluan') tyylikkäät, tunnelmalliset häät, jotka kuitenkin ovat meidän näköiset. En vielä ole varma miten se toteutuu mutta ajatuksena on tuoda jotain vähän hevimpää tatsia kaiken tyllin ja pitsin sekaan. Goottityyli ei ole kummankaan pala kakkua, pääkallot eivät istu (mun) ajatukseen tyylikkäistä häistä eikä pelkillä musiikkivalinnoilla saavuteta aivan sitä mitä tässä pyritään toteuttamaan. Annas kattoo onnistuuko :)

Häähommat löytyvät blogista jatkossa tunnisteen 'häät' alta ja Instagramista varustan aiheeseen liittyvät kuvat häsällä #kangasluomat2017

Kommenttiboksiin sitten parhaita vinkkejä teiltä jo naineilta otan mielelläni vastaan. Perfektionistina haluan tietysti päivästä täydellisen ja omat häänsä jo järjestäneen kokemuksia arvostan suuresti :)

Valmistelut meillä ovat aivan alkutekijöissään, eikä lukkoon ole vielä lyöty hääpäivän osalta kuin kirkko ja valokuvaaja. Juhlapaikka olisi seuraavana listalla, samoin pitopalvelu. Hääpukua olen koittanut etsiskellä nyt aleista ennenkuin uudet mallistot tulevat mutta neljä liikettä läpikäyneenä saldo on vielä pyöreä nolla.

wedding chicks

pinterest

Pitemmittä puheitta, tervetuloa seuraamaan meidän häävalmisteluja!

10 kommenttia:

 1. Mää kävin Helsingissä etsimässä hääpuvun aikanaan. Mun kriteerit tosin oli onnettomat,tai siis en yhtään tienny mitä halusin. Luotin että tiiän kun nään :D mutta siellä oli kätevä, kun oli paljon liikkeitä suht lähellä toisiaan. Ajoissa kannattaa olla liikkeillä, mää menin maaliskuussa kun kesäkuussa oli häät, ja mitään tilauspukuja en olis ehtiny saamaan eli rekistä oli löydettävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sitä enemmän kriteerejä mitä enemmän pukuja sovitan :D Sen lisäksi vielä superpienesti budjetoitu summa.. Mä olen niin ajoissa kuin oikeastaan edes kannattaa olla ja luulin että tää on ihan helppo nakki. Ei sitten ollutkaan. Ajattelin vielä tuosta Kokkolasta tarkistaa tarjonnan ja sitten on lähdettävä merta edemmäs kalaan tai kaivettava jostain 1400€, joka on sen ainoan puvun hinta jossa on ollut wow- edekti. Se on siis noin kolminkertaisesti pukuun alunperin budjetoitu summa :D

   Poista
  2. Juhlapukuosastoa ei kannata unohtaa! Itseasiassa munkin mekko tais olla sieltä puolen, vaikka morsiuspukuliikkeessä oltiinkin ja mekkokin valkoinen. Mutta siis kun en mitään kermakakkuhökötystä halunnut (vaikka paria semmostaki oli piruuttaan pakko sovittaa), niin siellä ns. iltapukurekissä oli kivoja malleja, ja yleensä hinnastaki tippu samalla puolet ;)

   Poista
  3. Iltapuvut vaan taitaa aika usein olla vähemmän tuettuja malleja? Näin ainaki mutu- tuntumalta sanosin. Mä olen sen verran tässä vuosien varrella löystynyt erityisesti keskivartalosta, että vaikka itseni timmiksi saisinkin (vakaa aikomus) ennen the päivää niin silti haluan ettei raskauksien venyttämä vatsanahka pursuile mistään vaan pysyy kiltisti poissa pilaamasta kuvia :D Mutta pidänpä silmät auki, on me niitäkin aina kaasojen kanssa kurkattu vähän sillä silmällä jos heilleki löytyis jotain päällepantavaa :)

   Poista
 2. Tämähän oli kiva uutinen :) Kerran naineena (sittemmin eronneena) ainoa vinkki, minkä voin antaa on se, että kutsukaa juhliin vain ne ihmiset, jotka oikeasti haluatte ja joilla on merkitystä. Se on Teidän onnenjuhla ja ympärillä pitäisi olla vain selllaisia ihmisiä. Ei ketään velvollisuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eluha, tämä on hyvä neuvo. Siihen ollaan vieraslistaa räätälöidessä pyrittykin vaikka se on osoittautunut aika hankalaksi. Luulen että aina joku vähän ottaa nokkiinsa mutta sille ei voi sitten mitään..

   Poista
 3. Onnea ihanasta päätöksestä! Innokkaana fiilistelen täällä ja muistelen omia häitä :) Meillä oli aika epätyypilliset häät, mutta juuri meille sopivat! Pukuni oli lyhyt violetti mekko, väreinä pinkkiä, oranssia ja violettia, koristeena pihlajanmarjoja ja lukuisia kynttilöitä... Naimisiin mentiin maistraatissa ja seuraavana päivänä juhlapaikalla meillä oli avioliiton siunaaminen ja kekkerit siihen päälle. Diy-meiningillä mentiin 90 % :) Ihana päivä ♥ Tsemppiä valmisteluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hitaasti parin vuoden aikana kypsytelty päätös, vaikka eihän se oikeastaan lasten tekemisen jälkeen pitäisi olla isokaan juttu :D Teidän häät kuulostaa tosi paljon "sinulta" sen mitä näin virtuaalisessa todellisuudessa voi toista oppia tuntemaan. Mua houkuttaisi puvun tekeminen itse mutta pelkään etten osaa tai etten ole sitten kuitenkaan tyytyväinen (kuten en yleensäkään omiin tekeleisiini täysin ole). Ehkä diyttelen muissa asioissa sitten :)

   Poista