perjantai 4. maaliskuuta 2016

Pehmeitä sävyjä ja asennetta alekoodilla (koskee myös merkkituotteita)

Oletteko hoksanneet, kun kuu vaihtuu seuraavan kerran, eletään jo huhtikuuta? Se on jo kevättä se! On siis aivan hyvä aika ajatella lasten kevät- ja kesägarderoobia.

En ole isokaan normihintojen fani ja siksipä tarjoushaukkailen jatkuvasti. Ellokselle on melkein aina joku kiva alekoodi voimassa ja nyt tulin vinkkaamaan teille yhdestä. Ellokselta saa nyt kaikista aletuotteista (klik) vielä -50% ja sen lisäksi alennetuista merkkituotteistakin -30% (poislukien pari poikkeusta**). Koodi on 335713 ja se on voimassa ylihuomiseen eli 6.3 asti.

Alennus koskee muunmuassa vaatteita ja nyt kokosin pari koollaasia lastenvaatteista, jotka voisin itse aivan hyvin meidän muksuille hankkia. Värit ovat hempeitä mutta vaatteissa on kaikissa jotain pientä jujua. Tykkään! 


 Koululaiselle
Taaperotytölle Vauvalle * postaus sisältää mainoslinkin

** Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. 50%:n alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). 30%:n alennus koskee alehintaisia merkkituotteita (punaiset hinnat). Alennukset ovat voimassa 6.3.2016 asti. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin. 50%:n alennusta ei voi yhdistää Ei alennusta -tuotteisiin.

2 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla teet kollaasit? On niin kivan näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ne on tehty Picmonkeylla. Löytyy osoitteesta www.picmonkey.com. Mulla on se maksullinen versio mutta ilmanenkin on aivan hyvä :)

      Poista