lauantai 12. maaliskuuta 2016

Meidän koti: olohuone

Minua ei sisustaminen kiinnostanut aiemmin juurikaan. Kun tämä asunto ostettiin, meillä oli niin tiukka aikataulu että remonttipäätökset jouduttiin tekemään ilman harkintaa. Meillä on paljon sellaista mitä muuttaisin. Sisustus on siinä mielessä kiva juttu, että sitä voi muuttaa vaikka ihan pintoja myöten. Viimeisen kolmen vuoden aikana sisustushommat ovat olleet pääasiassa piensisustamista mutta nyt ollaan käyty jo maali- ja tapettikaupoilla ja aletaan muuttamaan asuntoa enemmän siihen suuntaan, mikä nyt kunnolla asiaa harkittuamme olisi enemmän meidän näköistä. 

Pientä pintaremonttiakin siis on tiedossa. Aloitetaan pienten huoneesta, jossa tällä hetkellä majaa pitää vain Pikkusisko. Tulevaisuudessa hän saa seuraa Pikkuveljestä ja pintojen ja sisustuksen yleensäkin täytyy tietystikin sopia sekä tytölle että pojalle. Ensi viikolle ollaan sovittu mummulle ammausvuoro ja silloin olisi ajatuksena laittaa hihat heilumaan.

Sellainen tiiseri, keskitytäänpä nyt kuitenkin meidän olohuoneeseen.Viime viikolla saatiin meille uusi matto. Ellokselta tilattu Uni- matto sopii meille kuin nakutettu! Tästä ostoksesta täytyy oikeastaan kiittää ystävää, joka tilasi itselleen tällaisen. Hän tilasi maton harmaana ja siitä parempia kuvia löydät täältä. Minä halusin maton mustavalkoisena ja aijjjettä tykkään tästä. 


Tänään oli siivouspäivä ja onnistuin ottamaan pari kuvaa oikeasti siististä kodista ennenkuin.. no, se olisi jotain muuta :D Siivouspäivän merkitystä ei saisi aliarvioida. Minusta se on kuin treenaaminen. Aloittaminen on aina vaikeaa ja tekisi mieli siirtää seuraavaan päivään mutta sitten kun saa homman ohi, niin voi sitä tyytyväisyyden määrää! Minäkin tänään oikein hykertelin katsellessani kotia ja sitä ei kovin usein tapahdu. Nyt näkymä on jo aika erilainen ;)

Jossain kuvassa vilahtaakin, että jos yksi osa kodista on siisti, niin viereinen on kaaoksen vallassa. Keittiöstä avautuu näkymä tiskiä pursuavalle tiskipöydälle :D


 8 kommenttia: