sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Helmikuu

Tässäpä jokunen helmikuun aikana otettu kännykkäkuva. Ilokseni huomasin, että aika moni on otettu ulkona. Se kertoo siitä, että olen pikkuhiljaa alkanut voimaantumaan ja uloskin on jaksettu mennä. Toisaalta se, että ulkoiluista on kuvia on merkki siitä, että ne ovat erityisesti niitä hetkiä, jotka olen halunnut tallettaa. Mikäs sen kauniimpaa katsottavaa kuin aurinkoisena talvipäivänä otetut kuvat punaposkisista lapsista <3 

Maaliskuussa juhlitaan taas yksi lapsi vuoden vanhemmaksi. Sen lisäksi tiedossa on Pomp de Luxin kutsut, jotka ovat mun ekat kotikutsut ikinä. Pientä virkistystoimintaakin on luvassa mulle ensin ja sitten Metallimiehelle. Yhden tavoitteen asetan: mennä hiihtämään! Toisena tavoitteena voisi oikeastaan olla tehdä yksi käsityöaiheinen postaus, jotka ovat jääneet blogissa vähemmälle vaikka niitä kyllä kokoajan valmiiksi saan.

Osa näistä kuvista on jo Instagramissa nähty.

Meillä alkaa nyt talviloma. Tai oikeammin - meidän koululaisella alkaa. Meidän muiden arki jatkaa samaa vanhaa rataa pitkin. Aivan hyvä rata se on vaikka tietysti olisin toivonut, että meidän tätänykyä opiskeleva isikin olisi voinut lomaviikon saada. 

Millaisia juttuja teillä on maaliskuulle tiedossa? :)

6 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta blogiisi ja vaikuttaa hauskalta ja kiinnostavalta! Paremmalla ajalla tulen uudestaan lukemaan. Ja voisihan sitä lukijaksikin liittyä! Meillä maaliskuuhun kuuluu pakkausta ja muutto väliaikaiseen, pienempään asuntoon. Suuri ongelma on meidän nykyinen 25m2 autotalli. Jonnekin niiden tavaroiden pitäisi mahtua... Siitä urakasta kun selvitään, niin jotain rennompaa lomailua kiitos! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan Minna! :) Yhh, muuttaminen on ihan mun ykkösinhokki! Sitä kuvittelee, että tavaraa on hillitysti kunnes tarvii muuttaa.. Se on valtava rutistus jonka jälkeen kyllä ansaitsee vähän lomaa :)

   Poista
 2. Ihanaa, että on valonpilkahduksia näkynyt, ulkona ja mielessä :) Ja heh, meijän isäntä just yks päivä kyseli että mitähän se teijän isäntä mahtaa nykyään tehdä. Nyt voin sille kertoa, että opiskelee ainaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan on uus emäntä tässä talossa verrattuna parin kuukauden takaiseen. Se krooninen vitutus ei siis ole ilmeisesti normaalitila ihmisellä?? :D Kerropa sille, että "opiskelee" (ainoatakaan tehtävää se ei ole saanut eikä kotona ole avannut opiskelukansiota muutaku ottaakseen sieltä koulua koskevia maksulappuja ulos :D) yhdistelmäajoneuvon kuljettajaksi. Opintovapaalla on tuosta tehtaalta ja vahvasti näyttää siltä, että saavat sieltä kilon palasina hakea jos meinaavat takas tuonne miehen saada :D Vaikuttaisi nyt olevan omalla alallaan :)

   Poista