keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Sadevaatteet Lekmeriltä Suomen talveen (+ alevinkki ja -koodi!)

* sisältää mainoslinkkejä

Koska ulkona on litsläts- märkää tulin pikaisesti vinkkaamaan, että Lekmerillä on nyt kampanja, jossa kaikki sadevaatteet ja kumisaappaat on -15-50% alennuksessa. Kampanjasivulle pääset tästä. Tarjoukset on voimassa 16.2 asti.

Esimerkiksi Crocsin Handle it rain supersuosituista testivoittajakumppareista on vielä kokoja jäljelle varsinkin ihan pieneen jalkaan. Niistä saa -20% alen. Värit on näissä ihan tosi herkut! Noiden kahvojen ansiosta nämä on pienenkin lapsen helppo nykäistä jalkaan ja Crocsien tapaan nämä on myös tosi kevyet. 


Kumppareiden kaveriksi sopii Ticket to Heavenin Rubber rain- puku fleecevuorilla -30% alella. Meillä on pikkuisille tällaiset kevättä/syksyä odottamassa kaapissa. Tätä pukua on kehuttu kauheasti mutta Rubber rainit on moneen muuhun Ticketin vaatteeseen verrattuna naftia mitoitusta, joten kannattaa varmasti ottaa vähän isompi koko. Näillä tarkenee vähän kylmemmässäkin ilman väliasua mutta takista saa tarvittaessa fleecen irroitettuakin :) Housujen vuori on kiinteä.Pikkukäsien suojaksi Didriksonin kurakinttaat, joista on -15% alennus. Olikohan tämän merkin kurahousut, jotka oli testivoittajat niin varmaan kurakinttaatkin on aivan toimivat.Lisäherkkuna saat yli 50€ ostoksista 10€ alennusta koodilla LEK1OFI 
ja yli 100€ ostoksista 20€ alennusta koodilla LEK20FI

Saat siis sadevaatteista ja kumisaappaista ostostesi loppusummasta riippuen vielä kympin tai kaksi pois poislukien sellaiset tuotteet joiden tuotekuvaussivulla on asiasta maininta. Alekoodia voit toki käyttää myös johonkin muuhunkin mutta Legoja tai jo mainitsemiani erikseen merkkattuja tuotteita ne eivät koske. Tarjous on pika, voimassa vain 36 tuntia ja päättyy siis huomenna 11.2 klo 23:59. 

 Nyt on hyvä aika päivittää välikausivarusteet ajan tasalle ja sadevaatteethan ovat niistä olennainen osa. Allekirjoittaneella on sama savotta meneillään ja taidankin kurkata meidän kumpparitilanteen, jonka muistelen olevan heikohko, jos laittaisi vaikka tilausta menemään.

2 kommenttia:

  1. Kyllä, ko. kurakinttaat on oikeenki toimivat! Mää oon viime kevään alesta niitä hamstrannu kaikille kolmelle, tänäänki olivat ne kädessä. Ja hyvin pysyy sormet lämpiminä, kun on fleecevuori, ei siis tartte värkätä hoidossakaan monia hanskoa/kinttaita päällekäin. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näissä siis ON lämmin vuori kun mulle ei se oikein selvinny tuosta tuotekuvauksesta.

      Poista