torstai 19. marraskuuta 2015

Pikkusiskon 2-v kuvat

Pikkuinen sisko täytti kesällä kaksi vuotta. "Vain" pari kuukautta sen jälkeen saatiin otettua kuvat kaksivuotiaasta. Isosiskosta otettiin aikanaan puolitoistavuotiskuvat, kun saamaton äiti ei saanut aikaiseksi aiemmin. Pikkusiskon kohdalla homma venyi vielä pikkuisen pitemmälle. Isosisko kuvattiin aikanaan kuvaamossa mutta koska minulla on täällä kotona kuvausvelho aivan omasta takaa, niin sovittiin että hän ottaa ja käsittelee kuvat. Niinpä kuvat räpsäistiin elokuussa anoppilassa, kun oltiin kesänlopettajaisia viettämässä. En osaa päättää mikä kuvista on mun lemppari, kaikki on niin ihania :) Osa kuvista on tuplana mutta muokattu vain eri tavalla.  
Kuvat on siis kaikki Metallimiehen käsialaa. Kyllä se vaan on taitava! Tänne laitoin kuviin blogin vesileiman, joka on tietysti vähän ikävän näköinen noissa kuvissa mutta en todellakaan halua että näitä joku käyttäisi omiin tarkoituksiinsa. 

Jokohan kohta joulukuvat??

Mikä näistä on sun lemppari?

10 kommenttia:

 1. Kauniita :) mä tykkään eniten tuista värillisestä kukka-kuvasta, niin suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli :) Tosi vaikea päätös tehdä minkä näistä haluaisi seinälle asti.

   Poista
 2. Ihania!!! Varsinkin tuo, missä on viulu! Mä pääsin vasta nyt tänne sun blogiin vastavierailulle! Ihana blogi, jäin seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoinen punaisella kukalla on lempparini. Kaikki muutkin ovat kyllä hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Kaikissa kuvissa on jotain sellaista minkä vuoksi just se pitäisi laittaa seinälle.

   Poista
 4. Kaikki ovat kyllä todella kauniita! Viulukuvaa ihastelin pisimpään, mutta kukkakuva on niin ihanan herkkis. <3 Suloinen lapsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Viulukuva on erilainen ja on aika todennäköistä, että se jo sillä kriteerillä päätyy seinälle. Ihan älytön tsägä sattui tuon kuvan kanssa, että onnistui noin hyvin!

   Poista