torstai 26. marraskuuta 2015

Joulua kotiin
Laitoin jo vähän joulua. En malttanut odottaa ensimmäiseen adventtiin. Vaikka ulkoa lumi näyttää sulavan kokonaan pois ja jättävän jälkeensä mustaa pimeyttä niin meillä sisällä on kauniita valoja ja kimaltelevia joulukoristeita. Vaikka sisustusminäni vielä hakee itseään ja mieltymyksiään niin mustavalkoisuus valtaa alaa joulusisustuksessakin. Sitä maustamaan on etsiytynyt hopeaa, harmaata, punaista ja jopa pikkuisen kultaa, jota en aiemmin voinut kertakaikkisesti kestää.

Paljon vielä puuttuu eikä tässä ole kuvia kuin alakerrasta mutta ehtiihän tässä vielä, kun ajoissa aloitti ;) Kuvissa on käytetty rajausta rankalla kädellä ja potrettimaiset lähikuvat ovat täysin suunniteltu juttu. Tänään on siivouspäivä eikä täällä todellakaan ole niin siistiä kuin kuvat antavat ymmärtää :D 
Oletko sinä jo joulustanut kotia?

12 kommenttia:

 1. oi kun ihanaa!! Mä alan laittamaan ensi viikonloppuna - cant wait!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lindiz ❤️ joulun laittaminen on kyllä ihan parasta!

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Joulua alan laittaa varmaan viikonloppuna. Mistä olet ostanut tuon ihanan musta-valkoisen maatuskan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ninni! Maatuska on ostettu Herttasen nettikaupasta. Se on kyllä ihana! :)

   Poista
 3. Ihanaa <3 Meillä on kans täys JOULU huushollissa :D Kuusi vaan puuttuu!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Mie oon joulua tehnyt jo pari viikkoa. Vaikka muuten musta ja valkea on pinnalla täälläkin, niin kummasti vaan punaista alkaa löytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Kyllä sitä vähän pitää jouluna punaistakin olla. "Pakkopunaista" kuten jostain luin :D

   Poista
 5. Ihanan näköistä <3 meillä ei ole vielä joulusisustuksia aloitettu, mutta kovasti kyllä tekisi mieli. Varsinkin kun tämä on ensimmäinen joulu, kun ollaan ihan meidän omassa kodissa, aina ennen ollaan oltu jomman kumman perheen luona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli <3 Meillä on nyt toinen tai kolmas joulu peräjälkeen kun ollaan omassa kotona ja meille tulee sitten mummut ja papat ja miehen sisarukset. Ihana kun ei tarvi kolmea lasta ja niiden paketteja kelkkoa edestakaisin! Eka joulu omassa kodissa on kyllä ihana, nauti :) Ja tietysti kaikki joulut senkin jälkeen :D

   Poista