torstai 8. lokakuuta 2015

Roosa Nauha- huutokauppa 9.10.2015

Ompeluryhmä Saumanvara järjestää Facebookissa taasen huutokaupan, jonka tuotto menee kotimaiseen rintasyöpätutkimukseen. Hyvällä asialla siis! Osallistuin huutokauppaan ensimmäistä ja toistaiseksi ainoaa kertaa toissavuonna. Viime vuonnakin ompelin pikkuisen tilkkupeiton, jonka aioin laittaa huutokaupattavaksi mutta tuotos ei vastannut omia muiden käyttöön menevien tuotteiden laatustandardeja enkä ehtinyt enää ompelemaan muuta. Tänä vuonna päätin sitten osallistua kahdella tuotteella, kun viime vuosi jäi välistä tyystin.

Täällä on kuvia ja kertomus Kiukkupyllyt- trikoosta tehdystä paidasta. Vaikka kuosi onkin ensimmäinen tosi-ihastukseni kangasmaailmassa, en siltikään ole osannut pukea paitaa kertaakaan Pikkusiskon päälle. En jaksa uskoa, että se eksyisi Pikkuveljenkään käyttöön tulevaisuudessa. Tiedän kuosin olevan haluttua tavaraa ja toivon tietysti, että laittamalla sen huutokauppaan saisin sillä "lypsettyä" mukavan summan rahaa tärkeälle asialle.


Vartavasten huutokauppaan ompelin bodyn. Harmaa-vaaleanpunaisessa bodyssa on kokona 74cm. Itse tykästyin tuotokseeni kauheasti ja luulenpa, että body on kaikista ompelemistani bodyista siisteimmin tehty ja huolitelluin. Kiva, että onnistuminen tuli juuri nyt, kun vaate pitäisi saada suurimmalla mahdollisella summalla kaupaksi :)


Kiukkis- paita on minusta unisex ja käy tytölle tai pojalle. Bodyn miellän tytölle vaaleanpunaisen värin takia mutta muutoin pidin matalaa profiilia ja tein mahdollisimman yksinkertaisen mallin, joka olisi helppo yhdistää vaikkapa kuviolliseen alaosaan. Teki mieli intoutua tekstiilitussien kanssa mutta siinä on aina riski ryssiä koko homma ja siksipä jätin tussi-ilottelut omien mukuloiden vaatteisiin.

Saumanvaran sydämestä - Roosa Nauha- huutokauppa 9.10.2015- ryhmän löydät tästä (klik!). Tulepa mukaan ja tuhlaa pikkuisen (tai pikkuisen enemmänkin!) ja anna tukesi rintasyövän vastaiseen taisteluun. Kansiot ovat jo täyttyneet mitä upeimmista taidonnäytteistä!

4 kommenttia:

 1. Näinkin ton bodyn teidän eteisessä ja katoin, että ompa kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kätevää kun kaiken näkee yhdellä silmäyksellä kun mikään ei ole omalla paikallaan, jos sellaisia sattuu ylipäätään tavaroilla olemaan :E

   Poista
 2. Tosi kivoja! Harmi, että kiukkupylly on aikuiselle liian pieni. Toisina päivinä se niin sopisi minulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta Unelmallinen! Mulle sopisi tuo kuosi useimpina päivinä ;)

   Poista