tiistai 1. syyskuuta 2015

Imetyskoru testissä ja arvonta!

Aivan pikkuvauvaa isomman vauvan imettäminen on joskus melkoista ähellystä. Pieni pöllöniska keskittyy kaikkeen muuhun kuin syömiseen ja pienikin rasahdus saa otteen irtoamaan. Jostain syystä meillä ainakin, ote irtoaa yleensä juuri silloin kun maito on lähtenyt kunnolla virtaamaan ja lopputuloksena on yleensä märät vaatteet sekä äidillä että lapsella. Toisinaan pienet kädet viuhtovat ruokailunkin aikana niin vimmatusti, että se häiritsee jopa syöjää itseään.

Olin kyllä kuullut imetyskoruista aiemminkin mutta ajatellut sen olevan vähän hölmöä. Ilmeisestikään tytöt eivät ole olleet yhtä kovia hosumaan "ruokapöydässä" kuin Pikkuveli on. Ajatus imetyskorusta alkoi houkuttaa.. Googlettelin aiheesta ja löysin jos jonkinnäköisiä koruja. Ipanaisen verkkokaupasta löytyi monenlaisia ja muutamaa eri merkkiä. Esimerkiksi tällaisia:

 
Jellystonelta löytyy myös rannerenkaita. 


Kaikki Ipanaisella myynnissä olevat korut ovat turvallisia käyttää lapsen kanssa. Ne on valmistettu pehmeästä silikonista, joka kestää jyrsimistä, vetämistä ja on lisäksi helppo pestä. Materiaali on samaa silikonia kuin elintarvikekäytössä eikä se sisällä mitään haitallisia aineita. Kaulakoruissa on turvalukko, joka aukeaa vedettäessä. Muistathan, että koru ei kuitenkaan ole leikkikalu, joten älä jätä lasta sen kanssa ilman valvontaa.
 
*Minä valitsin itselleni Lolli Jo- merkkisen korun. Värinä omassani on Lillie Blushing Blue. Siinä on hempeän vaaleanpunaista, luonnonvalkoista ja tummansinistä. Neljä silikoni"helmeä" on kulmikkaita, yksi pyöreä ja yksi soikeanmuotoinen. Kaikki tuntuvat olevan Pikkuveljelle yhtä mieluisia jyrsiä ja näprätä :) 
Lolli Jo- koruista kerrotaan Ipanaisen sivuilla näin:

"Uudet ihanat Lolli Jon lapsiystävälliset korut täydentävät tyylisi olitpa sitten pienten lasten vanhempi tai muuten vaan tyylikäs. Korut ovat täydellinen sekoitus eloisuutta ja eleganttia, suloista ja käytännöllistä! Kirkkaat värit ja hauskat yhdistelmät käyvät moneen asuun ja yhdistelmään aina kotipäivän ja perinteisen työpäivän piristeeksi tai juhlaan hauskaksi asun yksityiskohdaksi. Koru on silikonia, joten se sopii lasten hypisteltäväksi ja jopa maisteltavaksi – siis täydellinen koru äitiysaikaan, kun korut muuten ovat pikkukätösten armoilla.
 • Korun pituus on noin 33 cm
 • Nyöri on solmittu, jotta pallerot pysyvät paikallaan
 • Materiaali 100% elintarvikeluokan silikonia (sama materiaali kuin esimerkiksi tuteissa)
 • Kestävä nylon-hihna, jossa vetämällä avautuva turvalukko
 • Ei sisällä BPA:ta, PVC:ta, lyijyä, latexia tai kadmiumia
 • Helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla
 • Toimii sensorisena hypistely- ja puruleluna esimerkiksi imetys- ja kantohetkissä
 • Pehmeä materiaali tuntuu mukavalta pienessä suussa, johon on puhkeamassa hampaita
 • Huom. Koru on tarkoitettu aikuisen käyttöön – ei leluksi yksin lapsen käytettäväksi"

Kantohetkeenkin koru pääsi viihdykkeeksi, kun epätoivoisesti yritin opetella selkäsidontaa ja harhauttaa itseään suoristelevaa vauvaa korua ihmettelemään. Hetken se kiinnosti mutta koska olen liian hidas (ja kankea!!), en ehtinyt sitoa liinaa edes Metallimiehen suosiollisella avustuksella ennenkuin pojanpallero päätti, että riittää tämä tämmöinen hytkyttely ja kiskominen. Vielä me opitaan!

Paras osuus tulee tässä. Sain toisen Lolli Jo imetys- ja kantokorun arvottavaksi teidän ihanien lukijoiden kesken! Tiedän, että teidän joukossanne on pienten lasten äitejä ja tällaiselle korulle olisi varmasti ottajia :) Perinteiset kaulakorut ovat ainakin täällä meillä osoittautuneet epäkäytännölliksi, kun talossa on vauva. Pieni ihminen haluaisi korua katsella ja kiskoa eivätkä ne sitä tietenkään kestä. Eikä se ole turvallistakaan. 

Kollaasien kuvat on netistä tongittu. Valikoima saattaa vaihdella myyntipaikoittain.
 
Tällaista korua käyttääkseen ei tietenkään tarvitse imettää eikä kantaa. Meillä koru on pelastanut monta muutakin hetkeä, kun leluja ei ole ollut saatavilla tai mikään lelu ei ole kiinnostanut. Korua voi käyttää myös silloin, kun lapsia ei ole mailla halmeillakaan. Se on kaunis ja koska sitä on saatavilla monenlaisia ja eri värisiä niin jokaiselle löytyy varmasti mieluisa. Klikkaapa tästä niin pääset näkemään kaikki Ipanaiselta saatavissa olevat Lolli Jo- kaulakorun mallit ja värit. Arvonnan voittaja saa itse valita Lolli Jo- valikoimasta mieluisensa korun.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja se oikeuttaa sinut yhteen arpaan. Huolehdithan, että jätät minulle toimivan sähköpostiosoitteen, jos et ole kirjautunut käyttäjä. Allaolevaa kuvaa saa jakaa mutta ei ole pakko :) Jos jaat kuvan Instagramissa, käytäthän hashtagia #dobermami. Kiitos!


Pienenä kätsinä lupaan tähän samaan syssyyn, että kun 80 lukijaa on bloggerin kautta täynnä, niin arvotaan uudestaan ja silloin on palkintona jotain mun itseni tekemää. En tiedä vielä mitä, katsotaan lähempänä ajankohtaa :)

ARPAONNEA!!

* Yhteistyössä Ipanainen.

37 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :) Meiän tissinpuristelijalle ihan omiaan ois :D

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa! Itsellä ei enää tissi-ikäisiä ole, mutta lähipiiristä löytyy ja tämä ois vallan mainio lahja tuoreelle äidille :)

  VastaaPoista
 3. Mukana tietenkin ;) T.Ansku

  VastaaPoista
 4. Määki kokeilen onnea, kun pienet kädet repii nyt jo paitaa

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa, tuollainen koru tulisi tarpeeseen kuun lopussa :)

  VastaaPoista
 6. Nuo kaikki on niin ihania, että en tiedä minkä valitsisin! Voisin ottaa kaikki ja voi olla, että jos ei arpaonni suosi, niin joutuuko sitä ihan itse tilaamaan oman :)

  VastaaPoista
 7. Mukaan. Oma imetystaival jo päätöksessä mutta jemmaisin korun lahjaksi jollekin tulevalle tutulle äidille. Ja vinkkinä, näitä samanlaisia silikonikoruja voi imetyskorujen lisäksi käyttää myös isommilla lapsilla, jotka esim. pureskelevat herkästi kynsiään, imeskelevät sormiaan tai paidan hihoja. Vastaavia myydää purukorujen nimellä lapsille. Ja olisihan tällainen kaunis itsellekin, kun nuokin ei imeväiset lapset tykkää sylissä ollessa näprätä äidin koruja.

  T. Kaisa kaisa_pennanen at luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Kylläpäs olisi kiva kokeilla tämmöistä :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Imetyskoru olisi meillä tarpeellinen ja ajankohtainen, eli ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan! Esikoista en päässyt imettämään keskosuuden vuoksi, mutta nyt toivon, että kakkosta pääsisin imettämään. Ainakin nyt tiedän mistä ja miten haen apua kunnolla imetystä koskeviin ongelmiin. Liljaruusu@gmail.com / http://loveublogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Mukana :) oon usein ihastellut noita koruja, ne on tosi kivoja!

  kochanieblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 12. Katselin (ja melkein tilasinkin) juuri näitä ipanaisen koruja kun vauva oli ihan pieni. Nyt tällaiselle todella olisi käyttöä kun vauvaa on alkanut kiinnostaa kaikenlainen oheistoiminta syödessä :D

  VastaaPoista
 13. Mukana :) Olenkin katsellut näitä imetyskoruja, kun vaikuttaa siltä että Otsoa kiinnostaa tissin lisäksi muukin ympäristö :D

  VastaaPoista
 14. Mukana! Meidän pieni puristelee tissin täyteen pikkuriikkisiä mustelmia, joten vaihtoehtoinen hypisteltävä olisi tarpeen! :D

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Ehdottomasti mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 16. Mukana! Tosin kantokorun virkaa pääsisi hoitamaan :)
  mutkumiehaluun ät gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tuo tulisi tarpeeseen, 10 kk -ikäinen tyttö repii mun ei imetyskoru-kaulakorua ja repii vaatteita. T: maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana :) typykkä tykkäis kyllä repiä ja rassata... T: Mari

  VastaaPoista
 19. Sattuipas hyvin kohdalle tämä arvonta, kun olen juuri viime päivinä alkanut harkita imetyskorun hankkimista! Meilläkin asuu yksi pöllöniska sählääjä ja äidin rinnuksien raapija... :)

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnoissa. Oli niin tuttua tuo sun kuvailu heiluvista käsistä ja märistä paidoista.

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa!
  annamaija.heikkila(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana! :)
  ristiluomajenni (at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa, onpa tosi kauniita koruja! ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana ollaan :) anna.konsti@yahoo.com

  VastaaPoista
 25. Omasta talosta ei imeväisiä enää löydy, mutta arpaonnen suosiessa antaisin korun syyskuussa syntyvälle sukulaisvauvalle ihmeteltäväksi :) pingale1983@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana!

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Osallistun kivaan arvontaan.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Mukana arvonnassa innolla, käyttöön tulisi!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 31. Voisinpa osallistua arvontaan. :)

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa! Täällä vauva tosin on vielä mahassa, todennäkösesti parikin viikkoa vielä :) Aika kuitenkin menee pian, ja eiköhän kohta tulisi käyttöä tuollaiselle ihanalle korullekin! :)

  -Laura

  huittinen.laura1(at)gmail.com

  VastaaPoista