torstai 6. elokuuta 2015

Onni potkaisi kerrankin!

Minulla kävi niin peikkomainen flaksi, että voitin Mutturalla- blogissa arvotun kangaspaketin. Se oli jo kertaalleen arvottu mutta voittaja ei ollut lunastanut voittoaan ja niinpä Mutturallan Annika oli arponut paketin uudelleen. Tuulettelin aikamoisesti, kun sain Annikalta viestin, että arpaonni oli minua kohdannut.

Kävi vielä niin ihanasti, että Annika laittoi pakettiin pikkuisen ekstraakin. Minulle tuli siis joulu, kun paketti eilen kotiutui. Sattuipa vielä niin, että sain eräältä ompeluryhmäläiseltäni ostaman kangaspalan ja Verson Puodista tilaamani kangaspalan samana päivänä. Niinpä eilisen plussametrit olivat sen verran mittavat että on aiheellista keskittyä nyt ostamisen sijasta tekemiseen. Esipesut kun malttaisi tehdä!Paketti piti sisällään kahdeksan palaa Annikan suunnittelemia kankaita, monessa eri värissä. Kaikki kankaat, ihan jokaikinen, ovat minulle mieleisiä. Suunnitelmat surisevat päässä kuin mehiläispesässä ainakin! Palat ovat niin reiluja ettei rajoituksia sen puolesta juuri ole. Ihanaa <3


Sattuikin niin sopivasti, että pienempien mummu ja pappa halusivat tytöt yökylään ja sehän meille sopii! Tytöt ovat odottaneet kuin tulisilla hiilillä, että pääsevät mummulaan ja juuri tällä hetkellä Metallimies on yökyläilijöitä viemässä mummun ja papan hoiviin. Sanovat aina sieltä, että meidän uhmaikäinen on aina niin kiltti, oikea pikku enkeli. Niinpä lähtöhaleja antaessani sanoin Pikkusiskolle ettei ole mitään syytä olla liian kilttinä ;) Toinenkin mummu soitteli lapsia yökylään! Tytöthän kyllä menevät mutta tahtoo tämä kesäloma loppua kesken vaikka pitkä onkin ollut. Katsotaanpa saataisiinko järjestettyä :)


Pikkuveli ei tietenkään lähtenyt vielä yökyläilemään ja tällä hetkellä hän tuossa lattialla korjailee pienemmän isonsiskonsa punaista menopeliä. Mukavaa torstaipäivää teille lukijoillekin, minä pistän nyt pienen miehen nukkumaan ja käyn kiinni ompeleisiin :) 

PS: kyllä meillä muitakin vaatteita pidetään, tämä Lindexin tiikerihaalari on vain niin ihana.

PPS: innostuin eilen illalla näpelöimään blogin ulkoasua. Minulla on aikalailla peukalo keskellä kämmentä näissä hommissa ja siitä syystä blogi saattaa nyt näyttää omituiselta. Working on it! :D

12 kommenttia:

 1. Onnea voitosta! Ihan mahtavia kankaita, sopis meillekin ihan kaikki. Ja juuri sopivasti järjestyi ompeluaikaakin :) Rentouttavia ompeluhetkiä uusien kankaiden parissa :) Mummot ja papat on ihan parhaita, harmi vaan, että niiden apua saa niin harvoin pitkän välimatkan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En minä niihin uusiin kankaisiin ehtinyt kajota mutta ehdinpähän suunnitella hyvin mitä teen ennenkuin lähden leikkomaan :D Meillä on kumpikin mummula lähellä ja onneksi ovat innokkaita auttamaan. Onko teillä pitkä matka isovanhempien luo?

   Poista
 2. Huippua! Nautinnollista ompelua :)

  VastaaPoista
 3. No vau! Mahtava kangaspaketti. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Luulisi ettei vähään aikaan tarvisi ostella lisää? :D

   Poista
 4. Onnea! Innolla odotan arpaonnesta seuraavia tuotoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kätsä! Minäkin odotan innolla, vaikea päättää mitä tekisi kun kankaat ovat niin ihania ettei tahdo raaskia leikatakaan :)

   Poista
 5. Onnea! Huomasinkin Mutturallan blogista, että sinua potkaisi onni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harvoin käy flaksi, onneksi juuri nyt oli onni myötäinen :)

   Poista