perjantai 21. elokuuta 2015

No NYT ne kesäbodyt!

Päätin jo, etten bloggaa näitä ollenkaan kun ei kerta tullut kesääkään. Vaan mokoma tuli vain auttamattomasti liian myöhään. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Pyörsin siis päätökseni ja tässäpä ne ovat. 

Kun nämä leikkelin, olin siinä uskossa ettei meillä ollu ollenkaan pojalle sopivia lyhythihaisia bodyja. Meillä on makkarissa niin tautisen kuuma ettei siellä voi haalarimallisessa yökkärissä nukkua, jos ulkona on yli +15 astetta lämmintä. Silloin kun nämä leikkasin, oli vielä toivoa siitäkin, että pääsevät kovaan käyttöön sitten kun ne helteet tulevat. Helteet antoivat odottaa ja jemmasta löysin puolenkymmentä lyhythihaista bodya.. Vaan tulipa tehtyä! :D


Verson Puodin Virta ja Jemma ovat aiemmin muuntautuneet minun vaatteiksi, joista toisen bloggasin täällä. Jämistä sain tehtyä vielä nämä. Kaavana näissä taitaa molemmissa olla joku vanhemman Ottobren kesänumeron lyhythihainen body, jonka nimeä en muista. Kanttien väriksi valitsin keltaisen, koska.. keltainen. Jotain pientä jippoa halusin ja toiseen bodyyn askartelin nappilistan ja toisiin tuollaiset mitkälie ovatkaan nimeltään, olkavahvikkeet? Jemma- bodyn kanttasin vielä tavanomaisesta poikkeavalla tyylillä ja taidanpa käyttää samaa konstia toistekin. Harmaa kangas on Viljamin Puodin pikkuylläristä saatua Vapaapäivä- trikoota, joka ässehti kangashyllyssä pitkään ennenkuin siihen tartuin. Jotenkin en oikein tästä innostunut mutta nyt tykkään paljon! Se on ihanan ohkaista ja superjoustavaa ja siksi tosi helppo pukea pukemista vihaavalle vauvalle päälle. Vähän harmittaa ettei ollut kankaan keltaiseen just mätsäävää resoria mutta välttää näinkin. Kaavana on Ottobren Blue rain josta katkaisin hihat. 

Samaan syssyyn änkeän ensimmäisen paitabodyni, josta on tullut minun lemppari. Puutarhapiilosta syntyi ihan ensimmäiseksi tällaista ja nyt jämistä tein paitabodyn Tinniina- blogin loistavalla ohjeella. Ensin mietin, voinko laittaa kukallista bodya pojalle mutta eipä tuo ole protestoinut :D Valkoinen trikoo on Rokserin pop-upista ostettua puuvillatrikoota. Mintut kantit olivat piste iin päälle. Ihan superherkku body :)


Sovituskuvia osasta on vilahtanut aiemmn täällä.

Iik, huomenna olisi ompeluaikaa <3

8 kommenttia:

 1. Ihania! Ja hyvä, että edes nyt ne helteet saatiin :) oi ompeluaika olisi ihanaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sain ommella mutta yllättäen mulla oli niin paljon keskeneräisiä, että niiden viimeistelyyn meni aika. Eipä haittaa, olivat sellaisia vähän erilaisia kaikki niin sai vaihtelua. Jos huomenna ehtisin vielä vähän lisää..

   Poista
 2. Tosi hienoja! Varsinkin keltaiset kantit mustavalkoisessa. Ei kuulu keltainen minun suosikkiväreihin, mutta sopii todella hyvin, melkein innostun itsekkin kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen :) Keltainen on parhaimmillaan yhdistettynä harmaaseen tai mustavalkoiseen, tykkään minä. Kokeile ihmeessä!

   Poista
 3. Mulla ois varmaan ollut sopivaa keltaista! Nimimerkillä useaa keltaista tilannut etsiessä sitä täydellistä keltaista :) nättejä ovat! Meillä oli jäänyt puolet lyhythihaisista pieneksi ennen kuin ehtivät päälle. Onneksi eivät olleet itse tehtyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli useampaa mutta ei just tuota sävyä. Se kyllä harmittaa jos itse väännetyt vaatteet jää käyttämättä. Mun on jopa vaikea luopua joistain tietyistä itse tekemistäni vaikka ne ei sovi enää kenellekään.. Metsolan pupuista tehty jumppis on yksi sellainen :D

   Poista
 4. Onpa näpsäköitä bodeja! Tuli mieleen, kun tyttöni syntyi oli helteinen kesä, ja hommasin hänelle lyhythihaisia bodeja. Poikani syntyi niin ikään kesävauvana kaksi vuotta myöhemmin, ja silloin oli sadekesä ja niin kylmä, ettei poika käyttänyt lyhythihaisia yhtään kertaa :D Vielä oikein etukäteen fiilistelin, että onneksi mulla on noita 56-senttisiä lyhythihaisia bodeja, kun sattuu tulemaan toinen kesävauva, ja kuinkas sitten kävikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suomen kesä on kyllä niin arvaamaton ettei koskaan tiedä tarviiko aurinkorasvaa, sadevarjoa vai suksia :D

   Poista