lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kesäistä ja tyttömäistä

Kunnon pläjäys vaaleanpunaista ja pinkkiä valmistui keväällä kesää odotellessa. Sittemmin postausjonossa kiilasi syystä taikka toisesta kaikkea muuta näiden edelle. Eipä sillä, että tässä olisi ollut kelejäkään näitä pitää liiaksi asti.

 

 

 

Haalarin kaava on Ottobren Passerine tämän kesän numerosta, kokona tässä on 92cm, joka on pikkuisen reilu meidän 85cm hoikkeliinille. Sanoisin, että kaava vastaa kokoaan hyvin. Ei ole ainakaan liian leveä, kuten monissa Ottobren kaavoissa voi olla ongelmana. Kestopeppu mahtuu haalariin hyvin mutta pottailuun, tai ainakaan itsenäseen pissallakäyntiin, haalari ei ole kätevin mahdollinen. "Sisäänkäynti" haalariin on ainoastaan pääntien kautta mutta takakappaleen puolelta madallettu ja tampilla tuettu pääntie auttaa pukemista mukavasti. Sydänkangas on Verson Puodista ja vaaleanpunainen trikoo, jota löytyy taskuista ja pääntien kantista on Kestovaippakaupasta.Toinen kivannäköinen kesäkaava, jonka lehdestä valitsin oli Lionella. Kaavassa oli oudot hihat, joiden toteutus vaati hieman päänrapsuttelua eikä lopputulos minusta ole mitenkään erikoinen vaan tavalliset hihat olisivat sopineet tähän aivan hyvin. Tein tämänkin mekon koossa 92cm ja tämäkin on pikkuisen reilu. Itse tykkäisin, että yläosa olisi hieman pidempi. Pinkki raitatrikoo on Nappinjasta, vaaleanpunainen on samaa kuin haalarissa mutta yksivärisen pinkin alkuperää en muista millään..

 


Sydänmekon kaava on kahdesta kaavasta yhteensulautettu, jolla olen tehnyt aiemmin ainakin tämän mekon. Nyt lisäsin mittaa, kun käyttäjäkin on aikamoisesti kasvanut :) Kangas on ompeluryhmäläiseltä ostettua Metsolan velouria. Hihat on 3/4- hihat aivan tarkoituksella. Limenvihreät kantit laitoin piristykseksi. Helma on pussitettu helmakäänteeseen pujotetun kuminauhan avulla.
4 kommenttia:

 1. Mie niin teen näitä ens kesäks sitten, kun pimu on isompi ;) Tää kesä mennään ihan kirppiskamoin :p ihaniii ovat ompeluksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina :) Tämä "kesä" näyttää olevan kesäkamojen suhteen muutoinkin aika heikko niin että kannattaakin jättää ne kaikki sun mahti-ideat odottamaan ens kesää, joka ei voi olla näin kylmä. Toivottavasti.

   Poista
 2. Jo on pikkuneiti saanut söpöjä vaatteita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli melkein liiankin imeliä mutta menee tuollaisella pikkuprinsessalla :P

   Poista