lauantai 27. kesäkuuta 2015

Tyttö olet timanttia

Ystäväni Laura, joka on ihanan NauravaNappi- blogin kirjoittaja, antoi minulle suuren kunniatehtävän. Hän pyysi minua kolmannen lapsensa kummiksi. Olin todella otettu, erityisesti siksi, että pääsin kummitädin tehtävään ensimmäistä kertaa. Pieni kesäkuun neitonen syntyi 9. pvä tiistaina enkä malttanut edes viikonloppuun odottaa, kun piti päästä tätä suloista tyttöä katsomaan.

Tiesin tietenkin, että äitinsä on ommellut hänelle kaikkea ihanaa mutta en malttanut vastustaa kiusausta, kun en itse saa söpöjä tyttövauvan vaatteita enää ommella. Muistin kuulleeni, että kaikista pienimmissä vaatteissa ei mekkoja juuri ollut, joten päätin selättää mekkobody-peikon ja tein sellaisen tällä ohjeella. Kangas on Viljamin Puodista. Kanttaukset ja bodyn alaosan tein ohuella valkoisella trikoolla, joka on ostettu R-Collectionin Pop-Up-myymälästä. Body on leikattu 56cm Kisuliinin pohjalta.Halusin tehdä myös vähän jotain isommassa koossa. Minulla oli pieni pala ompeluryhmäläiseltä ostettua Pikku Piltin Timantti-trikoota, josta valmistui Pikkusiskolle tämä mekkobody, josta se aiemmin mainitsemani mekkobody-peikko sai alkunsa.. Trikoota siis oli vielä ja mikäs sen parempi käyttökohde kuin kummitätin kulta <3 

 
 

Body on tehty Bert- nappilistabodyn kaavalla mutta jätetty se vietävän nappilista pois ja siirretty nepparit olalle. Muistan Lauran kehuneen mallin olevan hyvä heidän pitkille ja hoikille lapsilleen. Housut on Little Houses- kaavalla tehty. Ne on minusta mukavan kapoiset housut ja pitkillä resoreilla niihin saa kivasti lisää käyttöikää. Settien tekemiseen ihan paras housukaava, koska siinä on tuollainen erillinen kappale takana, johon voi laittaa samaa kangasta kuin yläosaan. Niinkuin itsekin tässä tein. Kokona sekä ylä- että alaosassa on 68cm. Mustan trikoon alkuperää en nyt muista..

Sovituskuvia odotellessa, vinkvink sinne NauravanNapin puolelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti