sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Marabou Homestyle- cookies

Olen Buzzador. Se tarkoittaa sitä, että olen rekisteröitynyt Buzzadoriksi täällä ja saan palvelun kautta osallistua kampanjoihin testaamaan uusia tuotteita joko ilmaiseksi tai ostohintaa huomattavasti halvemmalla hinnalla. Saan sähköpostitse kutsuja kampanjoihin ja itse päätän mihin osallistun. Testattavat tuotteet tulevat postitse. Minun tehtäväni on jakaa tuotenäytteitä ystävilleni ja tuttavilleni, jos sellaisia kampanjaan kuuluu ja kertoa tuotteesta. Tehtäviini kuuluu myös kertoa, että olen Buzzador. Buzzadoriksi ryhtyminen ja tuotteista buzzaaminen on täysin ilmaista.


Tämä oli toinen kerta kun hain kampanjaan ja pääsin kuin pääsinkin mukaan. Parantumattomana herkkusuuna en voinut vastustaa keksi-buzzausta.. Pikkusiskon syntymäpäivilläkin näitä Maraboun uusia Homestyle cookieseja tarjoiltiin. 

Keksit ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä. Näitä voi lämmittää ja lämmitettynä ne ovatkin ehdottomasti parempia kuin kylmänä. Lämmitysaika on kylläkin aika lyhyt, nimimerkillä keksi savuaa mikrossa aivan todella paljon, kun sitä lämmittää hieman liikaa :D Palokuntaa ei onneksi tarvittu.

Oli tarkoitus käyttää näitä leivontaan mutta se valitettavasti jäi aikomukseksi. Nämä sopisivat varmasti tosi hyvin juustokakun pohjaan tai itsetehdyn jäätelön sekaan! Miinusta annan tuotteen hinnasta verrattuna pakkauskokoon. Paketti sisältää alle kymmenen keksiä ja hintaa paketilla on melkein kolme euroa.

Summa summarum - saattaisin jatkossa ostaa näitä omiin herkkuhetkiini ja syödä kaikilta salaa koooooko paketin kerrallaan ;) Teepä samoin!

Jos innostut ryhtymään Buzzadoriksi, niin olisin ikuisesti kiitollinen, jos nimeäisit suosittelijaksi minut. Buzzaan dobermami nimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti