sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Onnea mammat ja mummut!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille tasapuolisesti. Meillä päivä sujui varsin tavallisissa merkeissä mutta sainhan minä heti kunnon päivällisen. Metallimies on varsin etevä kokki ja vauvan synnyttyä hän onkin ollut se, joka on vastannut meidän perheen ruokahuollosta. Tänään hän valmisti minulle kolmen ruokalajin äitienpäiväpäivällisen. Vietävän hyvvää oli!

Alkuruoaksi sain kanasalaattia. Italialaistyylistä kuulemma :) 


Pääruoaksi Hasselbackan perunoita, joita söin ensimmäistä kertaa. Uskomattoman hyviä! Perunoiden kylkeen vähän kaninruokaa ja naudan sisäfilepihvi mediumina. Itse esitin toiveen pääruoan pääraaka-aineesta. Olen vähän tällainen takinkääntäjä, kun kovaäänisesti olen julistanut syöväni kaiken ruokani vain ja ainoastaan läpikypsänä. Onneksi uskaltauduin kerran maistamaan Metallimiehen ravintola-annoksen mediumia pihviä! Siitä se ajatus sitten lähti ja viime elokuussa appiukko grillaili varsin makoisia piffejä, jotka nekin olivat mediumiksi paistettuja. Tämmöistä herkkua saa harvoin, namnam :)Jälkiruoaksi hän oli valmistanut Limoncello- leivoksia. Tykkään sitruunasta leivonnaisissa ja tässäkin se toimi kuin tauti. Suosittelen kokeilemaan!


Äitienpäivälahjaani en ole vielä saanut. Sen hommasin itse itselleni lahjaksi mutta kun mies tiedusteli mitä tahtoisin niin ehdotin, että osallistuu jo ostamaani lahjaan. Kirjoittelen siitä sitten kun se saapuu ja pääsen tutustumaan ;) 

Muutakin jännää on luvassa, kun pääsin tekemään yhteistyötä vauvaperheelle hyödyllisissä merkeissä. Postailen siitäkin jahka homma etenee ja ehdin. Ajatelkaas, aivan pian on kesäkuu! Toivottavasti saadaan lämmin kesä vaikka en rantakunnossa olekaan. Pikkuhiljaa alkaa tuo liikuntakin kiinnostamaan ja päästä löytymään tilaa muullekin kuin vauvalle, ja onhan se mukavampi lenkilläkin käydä kun ei tarvitse varttia pukea lähtiessään :)

Lämmintä viikkoa kaikille lukijoille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti