lauantai 28. helmikuuta 2015

Timantteja

Pikku Piltin Sweet Diamond- trikoo on aivan ihanaa vaikka kankaan pohjaväri ei suoranaisesti suosikkeihini kuulukaan. Tai kuulunutkaan, nyt sille on jotenkin lämmennyt ja se näyttää hyvältä muuallakin. Myöhästyin totaalisesti, kun trikoo tuli myyntiin ja jäin nuolemaan näppejäni. Onneksi ompeluryhmäläiseni halusi omasta palasestaan eroon ja ehdin ensimmäisenä ilmaisemaan ostohalukkuuteni.

Puolivahingossa tein mekkobodyn. Puolivahingossa siksi, että kangasta leikatessa sattui pääsemään aivopieru juuri kriittisellä hetkellä ja suunnitelma nappilistallisesta huppumekosta muuttuikin huputtomaksi mekkobodyksi. Tekele on ompeluratkaisuineen melkoinen strömssäys mutta nätti se on äidin pikku timantin päällä :)
Kaavapohjana on Ottobren 1/2014 Mr. Little muokattuna. Hihat muokkasin resorittomiksi pidentämällä niitä Kisuliinista suuntaa katsoen ja niistähän tuli mojovat gorillahihat! Minä ja hihat ei vaan sovita yhteen :D Kauluksetkin jätin pois ja nepparilistan siirsin takakappaleelta eteen. Siinäkin pääsi aivoperäinen tuhnu, sillä listahan ei tokikaan ole keskiedulla. Etukappaleelle tuli tällä menetelmällä myöskin keskietusauma, jota en tajunnut ajoissa mutta onneksi sen sain mekkobodyn helmalla piiloon. Todella kätevää olisi, jos kaavoja kuositellessa pitäisi ajatuksen mukana ja aivot päällä ja toistaisi saman myös seuraavissa vaiheissa aina sinne vaatteen valmistumiseen asti. Helman ompeleminen vaati myös hieman ylimääräistä ajatustyötä mutta siinäpähän tuo on paikoillaan. Musta, koristeellinen alusvaatekuminauha sopii minusta tosi kivasti tähän. Uskon, että tämä tulee olemaan käytössä kätevä. Bodyn ja tunikan hyvät puolet yhdessä.

Ja hei, vautsivau, uusia lukijoita on tullut roppakaupalla lisää. Mahtava homma, tervetuloa mukaan! :) Arvonta päättyy tänään, sovitaanpa että keskiyöllä tasan, ja kommentteja on melkoinen läjä. Saattaa siinä minulla tovi jos toinenkin vierähtää arpalappuja kirjoitellessa mutta olkaatten kärsivällisiä - it will happen ;)

2 kommenttia: