torstai 29. tammikuuta 2015

Kisuliineja

Pikkusisko on ottanut kasvuspurtin ja iso kasa bodyja jäi pieneksi siinä venyessä. Samoin kävi lyhythihaisille bodyille mutta pitkähihaisia tarvittiin kipeämmin, joten siitä aloitin. Tykkään pitää bodyja Pikkusiskolla, sillä jotkin kestovaipat ovat sellaisia etteivät ne tahdo valumatta pysyä päällä. Body tuo kaivattua tukea ja pitäähän se selänkin lämpimänä. Lyhythihaisia bodyja pidetään lähinnä jumpsuitien alla mutta myös tavallisten pitkähihaisten trikoopaitojen ja mekkojen. Ei vaikuta olevan mikään kauhean kuumaverinen tuo meidän pienempi sisko vaan paremminkin tuntuu palelevan helposti. Isompi siskoksista taas on (siinäkin) suhteessa erilainen ja paksummat paidat tahtovat jäädä pitämättöminä kaappiin.


Piirsin kaksikin eri bodykaavaa mutta aloitin tutulla ja turvallisella Kisuliinilla, isommassa koossa vain kuin edeltävät tekemäni bodyt. Bodyjen koko on 86cm ja siinä on sopivasti kasvunvaraa mutta vaatteet eivät ole niin isoja ettei voisi pitää. Kisuliinin hiha on minun makuun tosi leveä ja sitä pitäisikin muistaa kaventaa hieman, kun seuraavan kerran kaavalla teen. Kerran aiemmin olen hupullisen bodyn tehnyt, sekin Kisuliinin kaavalla. Se löytyy täältä. Käytin samaa hupun kaavaa kuin olen käyttänyt näihin Villikoihin ja tuollakin mainitsen etten muista mistä kaavasta tämän otin. Muotoilin hupusta hiippa- mallisen leikatessani kangasta. 


 


Kangas on Verson Puodin ja resori tätini säilömä aarre. Tällaista väriä tahtoisin lisääkin! Sopii mainiosti sekä tytöille että pojille ja passaa yhteen monen värin kanssa. Sydäntrikoosta piti tulla minulle itselleni paita mutta kun ei ruvennut tulemaan niin päätin käyttää sen muutoin. Sitä mukava palanen jäi, joten jotain supersöpöä täytyy siitä vielä tehdä :) Toisen bodyn kangas on ompeluryhmäläiseltä ostettu mutta viimemmäksi tätä on myynyt ainakin Selia. Leena Rengon käsialaa tämäkin, Puutarhapiilo nimeltään. Jotain pientä piristystä vaatteeseen halusin - ne löytyvät raglansaumoista joustopitsin ja 3exteriltä tilattujen kansineppareiden muodossa. 

Kuvissa pieni neiti on juuri päiväunilta herännyt <3 

  

 

Värjäsin tässä yksi ilta hiukset, kun kyllästyin omaan raidoilla piristettyyn mitäänsanomattomaan väriini. Tämä on L'oreal Preferencen sävy 5, Lisbon. Kaapissa odottelee raitaväri, jännä nähdä onko sillä pitkäkin odotus tulossa. Värit valitsi Metallimies, kun en itse osannut päättää ollako blondi vaiko eikö. Hieman bruneitteihin päin hän kuulemma on aina ollut kallellaan, joten teinpä kerrankin mieliksi ;)

4 kommenttia:

 1. Suloiset! Mie just tilasin Puutarhapiiloa, on tosi kaunis kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, ainoa miinus siitä kissan/tiikerin pään koosta. Ihan pieniin vaatteisiin se on turhan iso.

   Poista
 2. Ihanat! Just leikkelin oman puutarhapiilopätkän 74-koon kisuliiniksi ja 98-koon autumn forestiksi. Hankalaa vaan päättää tuo kanttausten väri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON vaikeaa! Ja jos tilanteen pakosta joutuu valitsemaan jonkun muun kuin ehkä olisi halunnut, se jää vaivaamaan.. Nimim. vauvalahjaa ompelin ja vaaleanpunainen resori oli loppu eikä valkoinen näytä ollenkaan niin kivalta, höh. Ensimmäisen maailman ongelmia :D

   Poista