maanantai 17. marraskuuta 2014

Vaippaompelua

Pikkusisko senkun kasvaa vaan. Myllymuksujen S-M- kokoluokitellut, äitiyspakkauksissakin tutuksitulleet, vaipat sai kaikki siivota vaippalipastosta pois ja ne jättivät jälkeensä melkoisen aukon, oli niitä niin paljon. One-size- vaipat ovat pitkäikäisiä säädettävyytensä ansiosta ja niitäkin meillä on melkoisen paljon. L- kokoisia vaippoja oli jemmassa muutamia ja yllättävän hyvin löysin niitä kirpputoriltakin juuri, kun tarve sen kokoisille tuli. 


Minulla oli kuitenkin PUL-paloja ja Coolmax- paloja kangashyllyssä, ja kun sain kaverilta L-kokoisen vaippakaavan niin surautin pari vaippaa. Nyt meillä on riittävä määrä isompiakin vaippoja ja elättelen toiveita ettei tätä isompia tarvittaisikaan vaan alettais oppimaan kuivaksi ennen sitä. Vaipantekomatskuja on kyllä vielä sen verran paljon, että houkuttaisi kokeilla säveltää yövaippa. Sellainen niin muhkea ja imukykyinen sisävaippa, että se menisi yönkin. Katsotaan saanko aikaiseksi :)


Ne Myllymuksujen taskuvaipat menivät toki ufo-laatikoon odottamaan uusien tarrojen vaihtoa. Mikä onkaan tympeämpää kuin verhojen ompeleminen ja korjausompelut??

2 kommenttia:

  1. Onneksi meidän vaipoissa on vielä hyvät tarrat :) Mä en varmaan koskaan sais niitä vaihdettua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täysin mahdollista että jää uusimatta minultaki.. Onneks kirppiksiltä saa halvalla uusia samanlaisia :p

      Poista