lauantai 25. lokakuuta 2014

Ottobre Woman: Lampi- jegginssit

Uusimmassa naisten Ottobre:ssä oli tosi kivoja ohjeita muutamakin. Halusin näistä normaalista poikkeavista muodoista huolimatta testata lehdessä ollutta jeggins-kaavaa, Lampi nimeltään. Vähän muokkaamistahan se vaati ja vaatisi edelleen, jos toiset toteuttaisin. En halunnut korkeaa maharesoria vaan kapeahkon resoripaneelin eteen, jotta vatsalla olisi tilaa kasvaa. Jotenkin hieman eri tavalla se olisi pitänyt toteuttaa, sillä nyt sivusaumat tahtovat väkisillä kiertää taakse, kun resori antaa niin paljon periksi. Ihan alkuperäisellä kaavalla ja ohjeella nämä varmasti ovat tosi hyvät housut. Pidettävät näistäkin tuli mutta kyllä Mamaliciousin jegginssit silti vievät näistä voiton.


 
Ylläolevassa kuvassa näyttäisi olevan kummallista väljyyttä keskellä edessä mutta se on pömppövatsa joka hämää. Pikkuisen viiksiä näkyy tulevan..
Näissä on valetaskut edessä, samoin vetoketjuhalkio on silmänlumetta. Takataskut ovat oikeat, joskin kiinnitin ne eri kohtaan kuin ohjeessa. Lahkeita pidensin reeeeeeilusti. Masuresorin sisällä on leveä kuminauha siten, että se on sivusaumoissa yläreunastaan kiinni mutta keskeltä edestä tein muutaman sentin matkalta resoriin ompeleen, joka pitää kuminauhan vatsan alapuolella. Ilman kuminauhaa resori antoi niin paljon jäykähkölle joustofarkulle periksi, että rekkamiehen hymy vilkkui kumartuessa :D


Kangas on Löytö-Palan alepöydästä joustofarkkua. Tykkään, että jegginssit saisivat joustaa vieläkin enemmän ja lehdessä nämä olikin tehty muistaakseni trikoosta. Hyllyssä olisi kyllä pala yksiväristä joustocollegea, joka voisi aika kivasti tällaisiin sopia, jos se vain riittää.. ;) Tikkaukset tein pinkillä ja takataskujen huippuinnovatiiviset kuviot on aivan itse keksitty.

7 kommenttia:

 1. näyttää kyllä ihan hyvältä

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvän näköiset! :) Saanko udella, teitkö samalla koolla kuin yleensä? Mulla on nimittäin myös joustofarkkua ostettuna kyseinen kaava mielessä, mutten ole uskaltautunut vielä leikkelemään, kun olisi pitänyt ollakin sitä trikoota... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) Saapi udella! Mittailin kaava-arkilta sen koon, joka vastasi just omia mittoja eli 0-väljyydellä tein ja koko oli 44. Ovat periaatteessa yhtä isompaa kokoa mitä normaalisti käytän. Trikoosta/joustavammasta matskusta jos oisin tehnyt, niin oisin ottanut kokoa tai kahta pienemmän. Toivottavasti auttoi :)

   Poista