torstai 2. lokakuuta 2014

Huppariii, bodiii, liivariii..

Pienemmällä siskolla oli tarvista vetskarihupparista ja bodyistä isommassa koossa. Liivareita tarvii aina, tätä ei tarvi perustella ;)

Huppari on Indian Elephant- haalarin kaavalla tehty, pätkäisty poikki ja kavennettu helmasta. Kavensin tietenkin aivan liikaa ja huppari on vähän liian pitkäkin, jolloin se nousee ärsyttävästi ylöspäin kokoajan. Olkoonpa sitten koeversio, seuraavaan teen tarvittavat muutokset. Kangas on Sampsukalta, Rengon Leenan suunnitelemaa Tyttökaverit- velouria. Vetskari on ikivanha, omista kätköistä löytynyt, jonka perusteella resorien värikin sitten piti valita. Ei ollut nimittäin muuta sopivanmittaista vetskaria enkä halunnut lähteä erikseen hakemaan. Vetskarin kohdistus meni päin sanonkomitä harsimisesta huolimatta.


Body on uusimman OB:n Sausage Dog, koko tässä on 80cm. Meidän minille body on vielä reilu mutta pidettävä. Haaran kohta on tässä bodyssa toteutettu eri tavalla kuin mihin olen tottunut. Pidän ehkä hieman enemmän siitä perinteisestä kanttaus-tyylistä. Pääntie tässä on just eikä melekeen. Itse tykkäisin ehkä aavistuksen avarammasta mutta makuasioitahan nämä on. Kiinnityssysteemi pääntiellä on kuitenkin ihan huippu just näin, ehdottomasti tykkään tästä enemmän kuin vaikkapa olkanepityksestä. Kangas on Pehemiältä tilattua autotrikoota, jonka nimeä en kertakaikkiaan saa kaiveltua muistista.. Mersuentusiastina tietysti vähän tökkii, että tässä on Volvoja ;)

Huppuliivari on vanhalla kunnon Little Elephantin kaavalla tehty. Koska minulla on siitä vain 68cm kaava olemassa, leikkasin tämän siten, että jätin keskiedulle ja keskitakataitteelle vähän "tyhjää" ja pidensin helmaa. Hupun leikkasin kauttaaltaan hieman isommaksi. Kangas on Verson Puodin  Timanttilintuja, joka olikin yllättävän ohutta trikoota. Kun sain tämän leikattua, tajusin että malli ei ole paras mahdollinen tälle kankaalle. Tämänlaatuisesta trikoosta en juuri tykkää, enkä varmaan olisi tätä tilannut jos olisin tajunnut tämän olevan näin ohutta. Kuosi on kuitenkin tosi kaunis. Kanttasin tämän pinkillä farkkujerseyllä, joka oli sävyltään lähinnä tuota pinkkiä lintua tässä kankaassa. Ihan kiva tuli.


Harmi ettei sovituskuvaa nyt ole kuin tästä huppuliivarista.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sekin on Ottobren kaava, Little Elephant nimeltään. Lehden numeroa en muista mutta löytyy googlettamalla :)

      Poista