sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Valokuvauspäivä, jee!

Valokuvaavan kaverin kanssa taas sovittiin kuvausaamupäivä. Kummatkin sinne vähän pynttäytyvät, jotta kehtaa asettua kameran etupuolellekin. Kivahan se on joskus vähän laittautuakin, kun on tuo muu juhliminen sattuneesta syystä jäänyt vähemmälle.

Minulla on ollut henkisesti raskas viikonloppu. Ei ole irronnut sellaista aikaa, että olisin saanut olla ihan keskenäni. Kotiäitiys on ihanaa mutta on se aika raskastakin olla kokoajan saatavilla ja elää niiden sotkujen keskellä, jotka siivoaa monta kertaa päivässä eikä se koskaan riitä. Kauppareissuja lukuunottamatta en juuri ole kotoa poistunut. Masuvauvakin vain roikkuu menossa mukana ja kaipaisin hieman aikaa ajatella häntäkin. Lähinnä muutoksia, jota hän tullessaan tuo niin raskausaikana kuin syntymänsä jälkeenkin. 

Pärjään pitkiäkin aikoja "tuulettumatta" mutta tässäkin asiassa mitta täytyy aina toisinaan. Tätä sunnuntaita ajattelin keitaana mielessäni ja sinnittelin piiiiiitkän viikon mutta sitten tulikin yhtä ja toista enkä loppujen lopuksi saanut kuin aamupäivän aikaa itselleni ja kuvailuunkin mukaan tarttui Isosisko. Sain hänestä kuitenkin muutaman ihanan kuvan otettua vaikka puvustus on hänen itsensä aamulla valitsema ja jos olisin tiennyt, että häntä päädyn kuvaamaan olisin saattanut hieman olla apuna valitsemassa ;) On minulla vaan kaunis tytär <3 Nämä kaksi ylintä kuvaa ovat itseni ottamia mutta seuraavien kuvien copyrightit kuuluvat ystävälleni Reettalle. Kiitos jälleen kerran mukavasta hetkestä kameroiden parissa. Tiedä se, etten hetkiä vaihtaisi mihinkään!"Äidinrakkaudet ovat erilaisia, niiden näkymättömät kuidut kuljettavat valoa eri tavoin: ensimmäiseen lapseen välkkyvin monivärein kuin jouluvalosarjoissa ja jälkimmäiseen tasaisenpehmeällä hohteella."

Tämä ylläoleva mustavalkoinen otos on minusta iiiiihana. Isosisko käy läpi jotain kasvukautta ja meillä on napit vastatusten suurimman osan ajasta. Kotona kantapääastutaan ja sähistään aika paljon. Äiti on tyhmä ja lapsi tottelematon ;) On se vain niin kauhean rakas tyttö ja tähän kuvaan sopii kommentiksi se, minkä tyttö minulle monesti sanoo: "sää oot äiti maailman hauskin!" Eikä se ole minusta ollenkaan hassumpi titteli.
Ensimmäinen "virallinen" vatsankasvukuvakin otettiin. Viikkoja on tässä 18+1. Näitä pitääkin meidän kokoontua räpsimään ahkeraan, jos meinataan kaikki Pinterestistä pinnatut ideat pistää käytäntöön ;)


Naisen sydän on kuin palanen taivasta;
mutta samoin kuin taivaankannella
sielläkin on vuoroin yö ja päivä.
- Lordi Byron -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti