keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Sairastuvasta terveisiä

Niiskutusta ja niistämistä. Sitä on riittänyt. Muutamassa päivässä sain kehitettyä itselleni ihan kauhean räkätaudin, jonka epäilen jo muuttuneen poskiontelontulehdukseksi. Niistäkin on vuosien varrella kertynyt ihan kiitettävästi kokemusta. Huomenna pääsen käymään päivystävän sairaanhoitajan pakeilla ja uskoisin poistuvani sieltä antibioottiresepti kourassa. 

Metallimies ja tytöt ovat onneksi vielä säästyneet, toivottavasti säästyvätkin. Tai no, Isosiskolla on ollut flunssaa mutta muutaman päivän räkäisyydellä ja yskällä meni aika nopsasti ohi. Pikkusiskohan on sitä mallia, jolla menee heti pilli ahtaalle kun vähänkään flunssaa itselleen nappaa. Onneksi hän ruukaa olla reipas pikkupotilas ja nätisti tulee avaavaa hengittelemään, kun pyydetään :)


Isosiskon odotusaikana olin elämäni kunnossa! Yksikään flunssa ei edes yrittänyt enkä muista kärsineeni edes päänsäryistä silloin, jotka nekin elämääni ovat säestäneet enemmän tai vähemmän. Normaaleja raskausoireita tietysti oli mutta ei muuta. Pikkusiskon kasvaessa masussa nappasin sinuiitin jo ennen ensimmäisen kolmanneksen päättymistä, kärsin päänsäryistä koko raskauden ajan enkä muutenkaan ollut mitenkään erityisen hyväkuntoinen ja "hehkuva". Täytyy olla sitten tuo ikä, mikä sen tekee, kun ehtihän niitä vuosia kertyä kuusi lisää raskauksien välillä. Vanaha.

Se on taas Metallimiehen iltavuoroviikko (selvähän se, että flunssa iskee juuri silloin!) ja pitkiä iltoja kotosalla. Siksipä aina mielellään käydäänkin kyläilemässä tyttöjen kanssa ettei mökkihöperyys iske. Mummulassa käytiin maanantaina ja eilen meillä kävi pari äitikaveria tyttärineen. Tänään on ollut "lepopäivä", kun on ollut niin surkea olo enkä ole kuistia pidempänä pihalla käynyt. Huomenissa saadaan pikkuparasiitin tulevat kummit kylään ja perjantaina on siivouspäivä. Isosisko tänään jo tiedusteli, että olisiko viikonloppuna taas aika viettää "lapset märää"- päivää mutta sovittiin, että pidetään sellainen päivä semmoisella viikolla, kun ei joka päivä tarvitse ovia paiskoa ja meuhkata ;)

 


Täällä satoi tänään lunta! Vai räntääkö se paremmin oli.. Hetken aikaa oli maa valkeana ja joulunkellot alkoivatkin jo kivasti päässä soimaan. Hiihtäminen, pulkkailu ja kaikki muu talvinen hauska pyöri mielessä tänään :) Isosiskon kanssa vietettiin laatuaikaa pienimmäisen ollessa päiväunilla ja ommeltiin yhdessä. Minä ompasin ekat poikien vaatteet evö ja Isosisko leikkeli tilkuista Barbinvaatteita. Ei saatu aivan valmista vielä aikaan mutta laittelen toki kuvia sitten kun muotiluomukset ovat esittelykelpoisia.


Mukavaa viikkoa teille lukijat ja onpas mukava nähdä, että teidän joukko on kasvanut :) Jos tulee jotain toivepostauksia mieleen niin kertokaapa toki, mielelläni niitäkin toteuttaisin sikälimikäli rahkeet riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti