maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonloppua kuvina

Me on ehditty tänä viikonloppuna tehdä vaikka ja mitä. Mukavaa yhdessä puuhastelua, jota sinkkuaikoina tuhahdellen halveksuin ;) Ollaan käyty muunmuassa pyöräilemässä yhdessä ja minä menetin rullaluisteluneitsyyteni. Eikä edes yhtään katkennutta luuta, venähtänyttä nilkkaa tai rannetta, ei edes ainoakaista mustelmaa. Tuskin tässä nyt mitään ammattilaisluistelijan uraa ollaan aloittelemassa mutta josko tästä tulisi mulle uusi kesälaji juoksun lisäksi :)

Hassua, miten vannoutuneesta talvi-ihmisestä löytyy vanhemmiten tällainen lämpöä ja aurinkoa rakastava persoona. Terassikalusteet ovat saaneet pehmusteet päälleen ja trampoliinikin odottaa kokoamista. Metallimiehen musta Suzuki tönöttää nurkalla ja mersun alla pyörii kiiltävät ihanat kesävanteet. Kirppispöytä odottaa, että saan kaiveltua kaapeista viime kesänä käytössä olleet kesävaatteet ja kiikutan hintalappuineen paikan päälle. Omat viime kesäiset ovat tänä kesänä iiiiiisoja, koska vuosi sitten tähän aikaan oli enään kuukausi laskettuun aikaan jäljellä :) Isosisko taas kasvaa aikalailla vuosittain vaatteistansa yli ja nyt se rontti on venähtänyt pituutta ihan extrapaljon. Kesävaatteita saisi siis ommella enemmältikin!

Pitemmittä puheitta - kuvia. Osa kuvista on pääsiäisenä napsittu. 

 

Sen verran tein reseptitestausta, että kokeilin Pirkan reseptillä Bretagnen pullaa. Lehti kehui, että tämän pullan jälkeen ei tavallinen enään kelpaakaan mutta minua vähän harmitti, että tuhrasin tähän kauheasti aikaa ja parempaa se tavallinen pulla olisi ollut. Tätä piti kohottaa monta eri kertaa aina tunti kerrallaan ja kaulita ja taitella aina välissä. Pienehkö pettymys tämä oli, mutta niinpähän tuo on pöydältä pikkuhiljaa siltikin huvennut ;)

 

 

Läheisessä puistossa saatiin Jagostakin uudet posetuskuvat. Paremmassa "lihassa" tuo näyttää olevan kuin aiemmin vaikka vaaka kertoo äijän menettäneen pari kiloa. Myöhään miehistyvät ja vantteroituvat nämä poikapööpermannit tai ainakin tämä. Onneksi on jo sen verran kokemusta rodusta, että tiedän henkisen miehistymisen toiveiden olevan turhia..

Sillä aikaa, kun minä saikkasin koiran kanssa kiikkui Pikkusisko isin kanssa.Tässä Pikkusisko on mummulan takapihalla ihailemassa näkymiä. Jos oikein lämmin kesä tulee, ehkä päästään vähän lirkkimään rantaan :)

 Tämmösillä ilmoilla tekee mieli roikottaa kameraa mukana kokoajan. Kuvaspämmäystä voi olla luvassa pitkin kevättä ja kesää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti