keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Uusin Ottobre on korkattu!

Uusimmassa Ottobressä oli ihanan paljon kaikkea sopivaa ommeltavaa. Käytännössä neitien kesäpuvustus syntyy tätä lehteä hyödyntäen. Pikkusiskolle mekkoa, hattua, paitaa, housua ja Isosiskolle mekkoa, toppia ja paitaa. Heti välittömästi, kun lehden sain käsiini, tiesin mitä kokeilen ensimmäiseksi. Malli numero 30. Flycatcher. 


Pikainen vilkaisu kangashyllyyn osoitti, että sopivaa ideaa vartonut Pehemiältä tilattu vaaleanpunainen Siiri ja Myyry, pääsisi leikkuupöydälle. Hyväksytin idean vielä Isosiskolla ja vihreää valoa näytti hän. Rousk-k-k-k-kis sano Fiskarsit (vähän tökkii, koska innokas kirurgi on joskus osunut nuppineulaan eikä ole raaskinut ostaa uusia saksia). Siirin ja Myyryn kaveriksi yhdistin camppiompeluksina valmistuneesta toppimekosta jäänyttä Kärkkäisen mustavalkoraitaa. Täytyi olla kohtalon sanelema juttu, sillä sain just enkä melekeen leikattua tarvitsemani kappaleet, jäljelle ei jäänyt edes pipopalaa. Ulompien taskupussien materiaalina on minun entinen musta t-paita.


Tämä oli tosi mukava tehdä! Helppo mutta sai vähän vaihtelua ainaiseen saumurointiin, kun tässä tarvittiin vähän suoraommeltakin ;) Minusta vastaa aika kivasti kokoaan. Aavistuksen ehkä on leveä mutta se ei tällaisessa mallissa niin haittaa. Tämän voisi tehdä pitkähihaisenakin. Myös käyttäjä tykkäsi tästä tosi paljon :)

4 kommenttia:

 1. Ihana-ihana-ihana!!! Googlettelin että onko joku jo ehtinyt ommella tämän mallin ja päädyin tänne :). Mietinnässä oli että onko malli kovinkin liian leveä mutta sopii kyllä tuohon malliin tuo leveyskin. Ehkäpä uskallan piakkoin kokeilla tätä minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, kun löysit tänne :) Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä mallia. Jos kovin kapealle käyttäjälle teet, niin ehkä voisit piirtää yhtä kokoa pienemmän leveyden.

   Poista
 2. Tää on kyllä kaunis malli ja kaunis toteutus! Pitää laittaa ikuisuuslistalle odottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Sullakin ikuisuuslista? Sama täällä. Ihmeen kiireisenä pitää tämä "tosielämä", kun ei tahdo ehtiä ompelemaan saati tänne blogimaailmaan.

   Poista