perjantai 7. helmikuuta 2014

Kebasaa!!

Se mun lupaamani eilinen meni.. ööö.. päiviä sitten! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Viime lauantaina meillä namusteltiin kotitekoisella kebabilla. Aivan jäätävän hyvää. Ja oli kuulkaa myös riittoisaa! Kaksi aikuista söi siitä kolme kertaa ja yksi kuusivuotias Isosisko näykki sitä kaksi kertaa naama nurinpäin. Mutta niin se näykkii kaikkea muutakin, että aivan turhaa siellä nyökyttelette lapsien suista ja totuuksista. Nih!

Ohje kebabiin on otettu jälleen kerran Reseptitaivaasta, tarkemmin sanoen täältä (KLIK!). Me tehtiin nauta-sika-jauhelihasta meidän kebab. Ohje oli selkeä ja helppo, ja kun käytössä on yleiskone, niin jauhelihan sörssääminen mausteiden kanssa sujui vaivattomasti. Suosittelen kokeilemaan tätä ohjetta!

Minä tein lohkoperunoita tällä (KLIK!) ohjeella, miinus korianteri, jota ei maustelootasta löytynytkään vaikka niin muistelin. Koska olen löytänyt valkosipulin uudelleen (arvaatkaapa tykkääkö Metallimies valkosipulista? :P) niin keittiön itsevaltiaana läsäyttelen sitä vähän joka paikkaan, joko jauheena tai pilkottuina kynsinä. Perunat saivat osansa jauheena. 

Tomaattikastiketta ja valkosipulilla höystettyä turkkilaista jugurttia päälle, salaattia kylkeen ja ääntä kohti. Omnom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti