keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Fly Away- lepakkohihapaita

Uusimmassa Ottobressa oli kivannäköinen lepakkohihainen paita. Isosiskosta on tullut niiiiiiiiin isoa, niiiiiiiin isoa, että ihan mikä tahansa kuosi tai röyhelötunika ei enään kelpaa. Pitää olla isojen tyttöjen vaatteita. "Tee äiti sellainen paita, jossa toinen olkapää jää paljaaksi, pliiiiiiiiiiiiiis?", oli kuulunut tytön suusta jo useasti. Periaatteestakaan en ihan paljaaseen olkapäähän suostunut mutta tähän saatoin taipua. Tämä on ollut valmiina jo pitemmän aikaa, nyt vasta eksyi tännekin.
 Kuvissa paidan värit ovat hieman vääristyneet. Pohja on tummansininen ja värikkäät roiskeet eivät ole noin "neot" kuin kuvassa näyttää. On siis rauhallisempi kuosi oikeasti kuin kuvissa näyttää.Kaavaa en muokannut vaan se on suoraan koko 140cm. Lisäsin helmaan kuitenkin leveän kaitaleen samasta kankaasta kuin koko paita on. Itse kangas on kirpparilöytö. Tosi ohutta ja lutrukkaa trikoota, liekö sitten viskoositrikoota virallisemmin? Tätä oli ainakin kahden metrin pala ja tästä on minulla legginssit, jotka on iiiiiiihanat jalassa :) Maksoin palasta kauhistuttavat kaksi euroa. Tuhlari on aina tuhlari!

Hihoja on rypytetty ranteesta ylöspäin ja rypytyksen loppuun laitoin rusetit koristeeksi. Yksi rusetti löytyy myös helmakaitaleen yläreunasta. Helmakaitaleen sivusaumassa myös Framilon-rypytys. Rusetit on niinikään kirppikseltä ostetusta resoripussista peräisin olevasta smaragdinvihreästä (??) resorista. Samoin olkain. Pääntie ja hihansuut on vain käännetty ja käänteet ommeltu kaksoisneulalla.

Paita meni päälle välittömästi, pesuun piti riistää puoliväkisillä ja peilin edessä vietetty aika on lisääntynyt merkittävästi, kun tämä paita on päällä :P Tykätty vaate siis.

Ihanasti värit vääristyneet mutta parivaljakon söpöyskerroin ei siitä onneksi vähene :)

Eipä mulla muuta, morjens!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita ja miten edullinen kangaslöytö! Itsellenikin haaveilen lepakkohihaisesta, pitäisiköhän testata tuota kaavaa suoraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuule testaapa, tätähän oli 170cm asti ja minusta on aika reilunnäköinen kaava. Tuo 140cm on neitille vähän reilu mutta paidan malli antaa anteeksi sen verran.

   Poista
 2. Onpa suloinen parivaljakko <3 Tosi kivan mallinen tuo paita!

  VastaaPoista