perjantai 31. tammikuuta 2014

Runoratsu laukkaa

Kerran heppatyttö, aina heppatyttö. Siksipä oli pakko huutaa HEP, kun eräs ompeluryhmäläinen kauppasi omaa palastaan Selian Runoratsua. Pikkusiskolle potkarit, ajattelin. Ja sitten tein! :)

 

Onkohan lie soveliasta kertoa, että nämä on tehty miikkarihousujen kaavalla. Omaan käyttöönhän nämä tulee, joten ehkä tässä ei mitään sääntöjä rikota. Kokona kaavassa on 62/68cm mutta kuulemani mukaan ovat pitkäikäiset pöksyt, kun laittaa reilusti resoria lahkeeseen. Seuraaviin ehkä laitan hieman lisää sivuille, jotta kestopepulle jää enemmän tilaa. Mietin resorin väriä pitkään. Niinku, ainakin viis minuuttia ;) Keltaista oli liian vähän, vaaleanpunainen olisi ollut vähän ehkä lälly, oranssi liikaa, ruskea liian turvallinen valinta.. Siispä fuksia/pinkki. Seison valintani takana :D


Nämä oli ihanan nopeat tehdä! Varmasti pitää tehdä lisääkin. Jotain pieniä piristyksiäkin näihin on helppo lisäillä ja ideoita toki jo on. Jämähyllyltä voisi löytyä kivasti materiaaliakin näihin, kun menekki ei päätä huimaa.

Huomenna meillä syödään ekaa kertaa itsetehtyä kebabia, eipä malttaisi odottaa! 

2 kommenttia:

  1. Viisi minuuttia on pitkä aika resorin valintaan :D. Aivan ihanat haalarit ja resori väri on raikas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joskus se on se ompeluaika niin arvokasta ja sitä on vähän, että se viisikin minuuttia silkkaa arpomista on tusssskaaaa..

      Poista