tiistai 21. tammikuuta 2014

Posliinikoirat blingblingillä

Tiesin, että tämä kangas olisi Isosiskon mieleen. Siinä on koiria ja se on vaaleanpunaista, selvähän se. Kangas on Verson Puodista. Etsiskelin hupparin kaavaa koossa 134-140cm ja kun vihdoin lainasin kaverilta lehden, jossa moinen oli, niin postilaatikkoon kolahti uusin Ottobre, josta löysin toisen. Käytin jälkimmäistä, koska sitä tarvitsi muokata vähemmän. Kaavan nimi on Happy Trio ja muokkasin vain siten, että en tehnyt etukappaletta osista enkä laittanut taskua. Hupun vuoritin kanttaamisen sijasta. 

Jäljensin koon 140cm ja sovitusvaiheessa totesin, että se on osittain liian iso. Olkasaumaa piti lyhentää ja rinnan ympäryksestä ja hihoista otin myös vähän sisään. Resorit on leikattu vähän sen mukaan, miten sitä oli saatavilla eli en resorien kaavaa jäljentänyt ollenkaan. Resori ja hupun valkoinen vuoritrikoo on Löytö-Palasta. 


Hupussa on nappilista ja huppu oli jo paininjalan alla valmiina saamaan napinlävet, mutta viime hetkellä päätinkin laittaa huppuun nepparit ja ommella napit vain koristeeksi. Meidän kärsimätön pukija, ei ole oikeiden nappien fani ;) Tänään asteltiin yhdessä Löytö-Palaan valitsemaan nappeja ja mielessäni jo ajattelin isoja ruskeita nappeja. Nämä sydämenmalliset "timantti"napit kuitenkin halusivat muuttaa huppuun asumaan, ja kylläpä ne itseasiassa ovatkin kivemmat.

 

Itse tykkään ja onneksi käyttäjäkin tykkäsi. Silloin, kun vaate pitäisi saada jo puolivalmiina päälle tietää onnistuneensa :)Nyt on Isosiskolle ommeltu vaikka hurumykket! Vielä tulee yksi ja sitten on kyllä jo minun vuoro. Sainkin jo kuulla, että eräs ihana uutuus on perjantaina noudettavissa.. Eilen, kun uni ei tullut ihan heti silmään, mietiskelinkin, että mitähän ihanaa siitä ompelisin ;) Se orastanut ompelujumi siis taitaa olla taaksejäänyttä aikaa ja kankaitakin on kaapista huvennut viitisen metriä kuluvan kuun aikana, joten kyllä napsusormi jo sitä kotiäidin tilipäivää odottaa :D

6 kommenttia:

 1. Sopii kivasti mallille ja loistavinta, jos hän itse tykkää :) Koiratytölle koirapaita!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huppari, ja noi napit on kyllä piste iin päälle!
  Just pyörittelin tätä kangasta ja laitoin myytäviin,mutta nyt en tiijäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä vaan mee myymään :D Tämä on hienoa, kun saa toisen näkemään jonkun asian uudesta kulmasta :) Paininjalan alle joutaa sinunkin posliinikoirat..

   Poista
 3. Kyllä kelpaa tytön! Kaunis huppari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Pientä riittämättömyyttä oli havaittavissa, kun tsiigailin sinun blogin eri menetelmillä tehtyjä ihania aarteita.. Onko sinunkin vuorokaudessa kuitenkin vaan se sama 24 tuntia kuin mullakin? ;D

   Poista