keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ensimmäinen neulos-ompeluni

Nyt löytyi ihan lempparimatsku! Sain vision tästä mekosta, jonka hahmottelin paperille. Kerran Löytö-Palassa hiplaamani neulos pompsahti mieleeni.. Halusin yksivärisen, tarvittaessa juhlavaksi asustettavan mutta arkikäyttöönkin sopivan ja, ennenkaikkea, päällä miellyttävän mekon. Kaikki nämä kriteerit täyttyivät ja olen lopputulokseen tosi tyytyväinen. 


Kaavahan on, sanomattakin selvää, se sama millä muutkin omat yläosat ovat valmistuneet. Nyt avarsin hieman kädenteitä ja pääntietä, lähinnä takakappaleen ja olkasaumojen osalta. Kangas on Löytö-Palasta, harmaata neulosta, samaten pääntielle ommeltu joustopitsi. Pitsiketju Hanhelista. 

Olen ihan tosissani tykästynyt noihin pitsiketjuihin ja tällaisen imetysominaisuuden sisällyttäminen vaatteisiin on niin vaivatonta ja lopputulosta kaunistava asia, kun sen näin toteuttaa, että miksipä en sitten niin tekisi vaikka imetys ei ikuisesti jatkukaan. Pitsibolero on ostettu Pikkusiskon ristiäisiin ja passasi tähän tosi kivasti :)


Tämän mekon tulikaste oli uudenvuodenyö, kun puolentoistavuoden tauon jälkeen uskaltauduin minäkin yöelämää katsomaan parhaan ystäväni kanssa. Mukavaa oli, että mekko tunnistettiin omaksi käsialakseni ja lopputulosta kehuttiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti