torstai 12. joulukuuta 2013

Villa Kohtaromahtaa

 


Siinä se on! Ensimmäinen, first ever, neitsytmatkani piparkakkutalojen maailmaan :) Arkkitehtitoimisto MinäItte suunnitteli ja rakennutti jouluisen Villamme ja urakoitsijaksi tehtävään valikoitui DoberMamin rakennus Oy :D 

Hermojaraastavaa hommaa se pystytys! Koristeluhan tässä parasta oli ja sitä tehdessämme ihana Isosiskomme tiivisti kaiken kahteen lauseeseen: "Oiiii, tästä tulee paras joulu ikinä!" ja "Mehän ollaan, äiti, tämmönen tiimi." <3 Miten se ossaaki olla niin sulonen tapaus kaiken neiteilynsä ja ovien paukuttamisen seassa. Hän ois halunnut keksiä tälle talolle ja sen pihamaalla parveksivalle porukalle tarinankin mutta se meiltä jäi tältä illalta tekemättä, kun piti jo joutua petiin. Ihanaa, että lapsi on siinä tullut äitiinsä, että tuota tarinaa lähtee vähän mistä vaan. Se on hyvä taito omata, sanon mää :)


In the making of..

Oikea silmänilo tuo ryppyinen joululiina tuolla taustalla ;)Facebookiin omille sivuilleni kuvatodistetta piparkakkutalon olemassaolosta postatessani, piti saada vähän repiä huumoria tästä ukkeliasetelmasta. Olen joskus saanut joululahjaksi velipuolikuultani, joka Oulussa asustaa, kuvassa näkyvän toripolliisi-piparkakkumuotin. Joka joulu toripolliisin muotoisia pipareita meillä on sen jälkeen mutusteltu, mutta nythän tässä on ihan selvä dekkaridraama meneillään! Rötöstelevä kaksikko Piparipari on rosvonnut tyhjäksijääneen Villan mutta Toripolliisimies (reiluhkon kokoinen kaksikkoon verrattuna!) on saanut pitkäkyntiset verekseltään kiinni. Tässä jo odotellaan apuvoimia saapuvaksi. Kysymys kuuluukin: missä on ryöstösaalis? Rikoksen selvittely voi mahdollisesti saada jatkoa ensi jouluna ;)

Nappikaupassakin vierailin ja isännän kanssa kun tässä iltasella istuttiin sohvalla ja rupateltiin, viimeistelin huppumekkoni. Kuvatkin otettiin mutta jättivät vähän toivomisen varaa. Taidan siirtää mekkopostauksen huomiselle, siinä toivossa, että saisin huomenna otettua (lue: otatettua) parempia kuvia. Se punainen Paratiisin Puutarha tuolla kangashyllyssä mua huutaa mutta ennen sitä on saatava joululahjoja ahkeroitua valmiiksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti