tiistai 10. joulukuuta 2013

Tontun töissä

Yksi joulun lempipuuhistani starttasi tänään. Nimittäin paketointi! Salaperäiset, eri muotoiset ja väriset, kiharretuin nauhoin koristellut, pehmeät ja kovat, painavat tai kevyet, mieluisat tai järkevät.. ;) Ihanat paketit! Vaikka itse tiedänkin, mitä paperi kätkee sisäänsä, niin saavutan lahjansaajan jännityksen sillä hetkellä, kun paketti pääsee pian salaisuutensa paljastamaan. Minusta jo kaunis paketti on lahja ja jokainen, joka minulta paketin saa, voi olla varma siitä, että paketointihetkellä lahjonnan kohde on ollut mielessäni ja olen miettinyt minkälaisesta paketista hän kenties pitäisi. Pojat eivät saa vaaleanpunaista lahjanarua mutta pienet (ja ehkä myös isot) prinsessat sitäkin enemmän <3

Lahjapaperina käytän ruskeaa voimapaperia. Wannabe-ekomutsina arvostan materiaalin luontoystävällisyyttä verrattuna tavalliseen lahjapaperiin, jota ei voi polttaa. Sen lisäksi, voimapaperi on koruttomuudessaan ja yksinkertaisuudessaan todella kaunista. Siihen voi yhdistää huopanarua, villalankaa, paperinarua, juuttinarua, tavallista lahjanarua, satiininauhaa.. you name it - rajattomat mahdollisuudet :) Mielelläni teen jokaisesta paketista hieman erilaisen mutta tänään kahden pienen pojan paketit halusivat valmistua samanlaisina.

Tässä nököttävät kolmen suukkosuu-prinsessan joululahjat ja äsken mainitsemieni pienten miesten lahjavuorten kartuttajat. Lämpimiä ajatuksia sinne itäiseen ja eteläiseen Suomeen <3


Huomenna siskosten paketit lähtevät Smartpostin kautta kohti etelää mutta poikasten paketit odottavat joulua ja pieniä miehiä kylään. Huom S meidän Isosisko teki "Onnit" kynttelikölle, joten siitäkään ei ole huolta ;)

Huomenna leivon mamma-miitinkiin toivomusten mukaisesti kinkku-juustosarvia ja torstai-ilta on varattu jo viime jouluna luvatun piparkakkutalon tekemiselle. Huhhuh, hiki tulee jo ajatuksesta mutta luvattu on luvattu :D Laittelen teillekin sitten todennäköisesti hilpeyttä herättävät kuvat meidän ihkaensimmäisestä piparkakkutalosta.

2 kommenttia:

  1. Löysinpäs aivan mielettömän ihanan blogin <3 Katselin toisten tekemiä mekkoja googlen kautta ja sieltä päädyin tänne, onnekseni :) Jäänpäs seurailemaan ja liityn lukijaksesi :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista