torstai 26. joulukuuta 2013

Meidän oma joulu ja lahjasatoa

Meillä oli täydellinen jouluaatto. Se piti sisällään aamupäivästä riisipuuron, Lumiukon telkkarista ja joulusaunan. Iltapäivällä letitettiin hiuksia ja valmisteltiin jouluruokia. Sitten saatiin minun äiti ja isäpuoli jouluruokailulle ja kylläpä me syötiin! Voe mahoton :DRuokailun jälkeen, massut pyöreinä, istahdettiin alas ja nautittiin läheisten seurasta. Oli talo täynnä väkeä, kun Metallimiehen vanhemmat ja sisaruksetkin tulivat joulunviettoon. Pikkusiskolla oli naama nurinpäin, kun mokoma vierastaa niin kauheasti. Isosiskoa jo poltteli Joulupukin tuleva vierailu. Viimein odotus palkittiin ja pukki karautti poroilla pihaan juuri, kun olin tyttöjen kanssa yläkerran ikkunoista tähyilemässä toiselle puolen taloa. Että sattuikin ;)

Tuli muuten lahjoja tälle sakille! Kasat senkun kasvoivat ja aina niitä paketeita löytyi lisää. Minä sain kauhean hyödyllisiä ja aivan ihania lahjoja. Jokainen oli niin minun näköinen <3 Kiitos. Järkkärille laukku, ihana uusi tuoksu, puisia lasinalusia, Ottobren vuosikerta, sukulaatia, sukat, Finlaysonin Taimi-sarjaa tarjotin ja patalaput ja -kinnas, villahuopa (tuoksuikin ihan oikealle villalle ja joulupäivänä ekat köllöttelyt Metallimieheni kanssa sen alla otettiin), Marimekon iki-ihana Kuusikossa-tarjotin ja vasemmassa laidassa näkyvä ystäväni tekemä taiteellinen kynttiläkarkkijoulupalloasetelma löysivät tiensä meille. Osa lahjoista oli yhteisiä, mutta kuka niitä muistaa, kun kiireessä pitää saada kaikki riivittyä näkösälle :P


Isosisko sai valtavan paljon lahjoja. Vähän kyllä epäilen, että lieko tuo ihan niin kiltti on ollut.. ;) Ilonkiljahdukset säestivät paperien rapinaa ja pehmeiden pakettien sisukset lensivät kaaressa nurkkaan kovien pakettien tieltä :D En jaksanut enään lähteä kaivamaan kaikkia Isosiskon saamia lahjoja kuvattavaksi mutta tässä on muutama. Turkoosi röyhelöhuivi, Brion nukenrattaat, rattaiden sisällä köllöttelevä Baby Born-nukke, olalla keikkuva H&M:n upea tähtikuvioinen paljettikassi ja rattaiden tavarakorissa nukuksiva Night-Night-puppy. Eilen ja tänään on koottu Lego Friends lukiota ja ai mahoton miten mukavaa puuhaa!Pikkusisko sai toivottuja Brion puuleluja monta pakettia ja ihania pitovaatteita. Fisher Pricen keittiösarja oli aattoillan hitti ja paistinpannu suussa, mummun sylissä, viihtyi pikkuineiti. Brion Hakkaa ja lajittelulaatikkoa ei vielä aukaistu mutta magneettipalikat pääsivät jo Pahan Arkkitehdin käsittelyyn ;)

Metallimies pääsee katsomaan Taistelutovereita, lukemaan Mötley Cruen hulluista vuosista (tiedän mistä puhun, olen itse lukenut teoksen!) ja nautiskelemaan dekkarista. Savonia aterimet ovat jatkoa meidän kihlajaislahjalle, joka oli siis, Savonia-aterimia :D


Tässäpä vielä minun aattoillan tunnelmia. Ilmekin sen kertoo, että päivä oli onnistunut ja sain tallettaa ihania muistoja, jotta jaksan pitkän odotuksen ensi jouluun. Vähän lainasin lapsen uutta huivia ja kivasti miellyttää mun silmääni tuo värien sekamelska, johon pääsin kietoutumaan.


Jouluruoat olivat ihania ja ainakin yhden reseptin haluan teidän kanssa jakaa. Tähän postaukseen en yksinkertaisesti enään jaksa alkaa reseptiä kirjoittamaan tai kuvia muokkaamaan mutta jospa tässä lähipäivinä. Tänään leikkelin jopa pari bodya jämäkankaista ja kunnianhimoinen tavoitteeni on päästä ne huomenna ompelemaan valmiiksi asti. Oi, ja mun ompelemat joululahjatkin haluan esitellä. Kovasti olen itsestäni ylpeä, että sain omatekemiä lahjoja niin paljon maailmalle lähtemään :)

PS. Olen kuulkaa syönyt kinkkua. Onneksi niitä raskauskiloja ehdin karistaa ihan reilustikin, sillä nyt kyllä suoraan sanoen ahistais, jos kaikki tämä mättäminen menis jo entisestään ylimääräisten päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti