torstai 19. joulukuuta 2013

Lempparitunika jouluksi

Iiiiik, mulla on uusi lempparitunika. Se on niin ihana! Eilen oli vaikeutta päästä nukkumaan, kun en voinut mennä suihkuun. Jaa miksi? No tietenkin siksi etten olisi malttanut riisua vastavalmistunutta ihanuutta pois päältäni :D Nyt niitä ihanuuskankaita olisi Verson Puotiin tullut lisääkin mutta sehän onkin jo ihan toinen juttu se. 

Viime viikolla ryhdistäydyin ja tilasin niitä pitsiketjuja, mistä ompelupiireissä nyt kohistaan. Heti monta pistin tilaukseen ja ihan yhtä monta sain :D Pari valkoista, pari mustaa, yhden lilan ja yksi pinkki pitempi ketju, jota suunnittelin Pikkusiskon jumppikseen (jonka muut materiaalit on kyllä vielä arvoitus :D) mutta Isosisko kovasti sen johonkin omaan vaatteeseensa tahtoisi. Ehdottaa saa minkälaisessa vaatteessa sen näkisi, missä kohtaa ja ehdottaa vaikka ihan kuosiakin mihin sen yhdistää :) Ketjuja pitää tilata lisääkin, koska tosi monta jäi ilman rakastavaa kotia.. keltaisia, oransseja, vihreitä..

Eilenpä sitten otin ja yhdistin yhden pitsiketjun ja Verson Puodin punaisen Paratiisin puutarhan. Oi, mikä liitto siitä syntyi! Ihan selevästi mutsin uus joulukampe. Että mää tykkään!


Kaavana se sama, mikä muissakin. Kai sille joku nimi pitäisi keksiä.. Tähän tunikaan lyhensin etuyläkappaletta kaksi senttiä ja sain tuon empireleikkauksen siihen mihin se kuuluukin. Tykkään, että tunikaa on ilman sitä hankala saada istuvaksi. Koska tunika sai kauniin pitsiketjun ylleen, päätin että teen siitä muuten simppelin ja konstailemattoman. Hihansuut vain käännetty, samoin helma. Kaula-aukko kantattu resorilla. Joko mainitsin että tykkään ihan tosi paljon ja tästä tuli mun uus lemppari ja että aion pukea tämän päälle jouluna?? ;)

Minulla oli tämmöinen ruskea hurmuri kaverina tänään, kun laulaa loilotin joululauluja ja paketoin. Mitään apua mokomasta ei ollut mutta kunhan oli siinä edessä haittaamassa. Typerä piski <3


Tämmöisiä sain aikaan! Tontut saivat myöhemmin lahjansaajien nimet lakkeihinsa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti