torstai 12. joulukuuta 2013

11.12.13

Tällä päivämäärällä olisi ollut hyvä mennä naimisiin :) Ensi vuonna ei taida ollakaan näitä tämmöisiä päivämääriä, kuten nyt ja männävuosina. Seitsemäs heinäkuuta 2007, kahdeksas elokuuta 2008 jne.. Melko monella avioparilla on sama avioitumispäivä. Ihan hyvä sitten varmaan ettei tänään kävelty alttarille.

Ei päässy tämä neiti naimisiin tänään mutta muuta harvinaista herkkua oli tarjolla - sain nukkua pitkään :) Isosisko meni eskariin iskältänsä, joten oltiin Pikkusiskon kanssa kaksin ja sain sitkuteltua tissittelyjen ja viereenottamisen avulla melkein kymmeneen. Mahtia. 

Kun Isosisko oli haettu eskarista oli aika Pikkusiskon välipalan. Ja näin pääsi sisko syöttämään, kun on sitä kärttänyt jo viikkotolkulla. Toisessakin kuvassa iso pitää huolta pienemmästään, kun äiti hääräsi uuden kameran kanssa upeita syksyn värejä talteen.
Ja kyllä meillä vauva ihan eri tavalla ottaa kontaktia siskoonsa kuin aikuisiin, ja selvästi suuntaa mielenkiintonsa häneen monista muista ärsykkeistä huolimatta. Kuinka olenkaan onnellinen, että tytöillä on toisensa <3

  

Ihmeellinen joulukuu meillä tänä vuonna, kun sateenkaartakin saatiin ihmetellä iltapäivällä! Isosisko rakastaa sateenkaaria ja hän innoissaan kirmasi pihallekin tätä ihmettä katsomaan. 


Ompeluhuoneessakin minä viihdyin hetken ja sain melkein valmista aikaan. Nappikaupassa täytyy vielä vierailla ennenkuin pääsen esittelemään uuden huppumekkoni teille :) Turvallista mustaa pienillä tehosteilla.. 

Huominen mamma-miitinki peruuntui mutta juusto-kinkkusarvet tein silti. Tämä oli metallimiehen mieleen, hän kun on ehdottomasti enemmän suolaisten herkkujen perään. Sarvet on tehty, kenenkäs muunkaan kuin Kinuskikissan ohjeella. Vain kinkku lisätty. Kaksinkertaisenakin muka taikinan tein, että saatais vähän vierasvaraa pakkaseen mutta muistinkos kaulitessani? Enpä muistanut. Sarvia on siis ohjeen lupailema määrä mutta tuplaten isompina :P
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti