torstai 21. marraskuuta 2013

Valmistuneita ompeluksia Pikkusiskolle ja pälätyskerhon kokoontumisajot.

Vakuutin käsi raamatulla (no eeeen sentään), että kirjoitan vähintäänkin muutaman päivän välein. Pysyisi se semmoinen päiväkirjamainen ote tässä ja tulisi kirjattua asiat reaaliaikaisena, eikä tarvisi yrittää muistella että mikähän se juttu oli mistä halusin kirjoittaa. Jospa nyt ryhdistäydyn. Paljon tähän vajaaseen viikkoon on mahtunut! Melkein alkaa tuntumaan, että mulla on sittenkin sosiaalinen elämä ;)

Pikkusisko ja äiti.

Treffasin nimittäin pari kamua, joilla on kans alle puolivuotiaat tyttövauvat. Ei olla näiden naisten kans nähty vuosiin ja härregyyd, että mahtu mökkiin ääntä kun päästiin vauhtiin (eli heti ovenraosta se kälätys alkoi). Siinä ei paljon kolmen vauvan kitinät tunnu missään, kun moottoriturvat käy kierroksilla ja muutamassa tunnissa ei ehditä kun vähän pintaraapaisua tehdä siihen, mitä kellekkin nykyään kuuluu. Synnytystarinat, jotka on olennainen osa äitien kahvitteluhetkiä, vaihdettiin vissiin viiden viimeisen minuutin aikana kaikki yhteen ääneen puhuen ja kaikki tulivat kuulluksi :D Hullua menoa sanois miehet, jos olisivat olleet kuulemassa.

Mutta niihin valmistuneisiin tuotoksiin seuraavaksi. Mulla ei vielä ole nouhauta käyttää juuri lataamaani (ihan luvallisesti ja täysin ilmasesti ja ja ja!) kuvankäsittelyohjelmaa, joten nämä kuvat tulee ihan perus-Picasalla muokattuna. Komeasti yläkerran sikaruman pakastimen kannen päällä kuvattuna, joka myös leikkuupöydän virkaa toimittaa :)

Tässä valmiina setti meidän pienimmälle muruselle. Ihastuttavasti näkyy housujen lahjeresoreissa irvistävän valkoiset saumurilangat paljastaen laiskan ompelijan, joka ei viitsi vaihtaa edes niitä välttämättömimpiä neulalankoja :P Ehkä sitä tikkiäkin voisi kiristää..


 Tähtitrikoo, muffinsitrikoo ja turkoosi resori Kärkkäiseltä, pinkki-ruskearaidallinen trikoo tilattu netistä (Sampsukasta?). Eli "resorit" on siis trikoota myöskin. Kaavoina OB Little Elephant koossa 68cm (huppuliivimekko), Summer Sea koossa 68cm (trikoohousut) ja enmilläänmuistakaavannimeä raglanbody koossa 62cm. Bodyyn ja hihoihin muokkasin hieman lisää leveyttä, kun kaava on aika piukka meidän jämäkkävartiselle käyttäjälle ;) Housuihin pidensin lahjeresoria, että saadaan lisää käyttöikää. Nepparit tästä setistä vielä uupuu, kun imetysdementikko (TÄÄLLÄ HEP!) ei muista koskaan kylillä ajellessaan piipahtaa hakemassa täydennystä.Tässä mun ensikokeiluni alikeompelusta. Ikävästi pilkottaa valkoinen tukikangas tuolta välistä, kun musta oli päässyt loppumaan. Helppoa ja nopeaa, ehdottomasti hyödynnän tätä tekniikkaa tulevissakin ompeluissa! :) Itsellenikin on valmiina, kuvattuna ja jo käytössäkin muutama paita ja leggarit mutta menköön ne seuraavaan postaukseen, kun kuvat on vielä muokkaamatta. Verson Puodista aivan täysin vahingossa napsautin punaista paratiisia ja siitä suunnitteilla on jouluksi itselle mekko <3 Viikonloppuna sitten joulukorttiaskarteluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti